17 Οκτ 2008

Επαγγελματίας Βοσκός;

Θέλω να γράψω, αυτό είναι γεγονός. Συναντάω δύο προβλήματα συνήθως.

Το πρώτο είναι το άγχος. Φεύγω φαντάρος σύντομα (11 Νοέμβρη λέει το χαρτί) και σε ό,τι κι αν κάνω αισθάνομαι ότι χάνω χρόνο από ...κάτι άλλο που θα 'πρεπε να κάνω πριν φύγω! Εντυπωσιακό, ε; Το κακό είναι ότι αυτό το γενικευμένο άγχος δε με αφήνει να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου και να αποφασίσω τι έχει προτεραιότητα να γίνει τώρα και τι μπορεί να περιμένει για τις μαύρες μέρες του χειμώνα στον ελληνικό στρατό.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι ανέκαθεν (από το ξεκίνημα του blog δηλαδή) μου άρεσε να σχολιάζω την επικαιρότητα. Πάει ένας χρόνος τώρα όμως, που η επικαιρότητα με προλαβαίνει συνεχώς. Σκάνδαλα επί σκανδάλων, εγκλήματα, γενικευμένη παράνοια αυτού του κόσμου, πέφτει ο Ντάου Τζόνυς χωριανοί και δε συμμαζεύεται...

Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία να γράψω σήμερα που σηκώθηκα από τις 8:30 και κατάλαβα ότι όταν ξυπνάς νωρίς και έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου, το άγχος λιγοστεύει, καθώς υπάρχει χρόνος για όλα. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις!

Στο κυρίως θέμα τώρα, μετά από έναν μεγάλο πρόλογο. Συνειδητοποίησα χτες ότι κάποιοι δεν έμαθαν ακόμα το γεγονός πως είμαι υποψήφιος επαγγελματίας βοσκός, δηλαδή φοιτητής της Ζωικής Παραγωγής!!!! Παράλειψή μου! Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα... :-)