27 Ιουν 2009

Μην κουνηθείς... στην άναψα!

Η πιο πετυχημένη ατάκα που έχω διαβάσει σε εφημερίδα εδώ και πολλούς μήνες, χαρακτηρίζει απόλυτα το φοροτσουνάμι που χτυπάει τη χώρα. Αυτός είναι ο τρόπος που επιλέγει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση-φάντασμα. Φάντασμα, γιατί κρίση ακούω και κρίση δεν βλέπω. Κι αν το πρώτο "σύμπτωμά" της είναι το κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου, καιρός είναι να χτυπήσει αυτή η κρίση και καμιά άλλη ...έγκριτη εφημερίδα!

Και για να επανέλθω στο θέμα μας, αυτό της φοροδιαφυγής... Α, όχι δεν ήταν αυτό το θέμα. Όσον αφορά τους νέους φόρους λοιπόν, χωρίς διάθεση κριτικής προς τους άχρηστους κυβερνήτες μας (διότι και ατομική βόμβα να έπεφτε στη Βουλή, οι νέοι 300 που θα επιλέγαμε θα ήταν τα ίδια σκ@τ@), θέλω απλά να πω... "ΕΛΕΟΣ"... όπως θα έλεγε και η Duffy!

Δηλαδή το ενδεχόμενο να φορολογηθούν οι Αγγελόπουλοι, οι Χριστοφοράκηδες, οι Καρμανλήδες, Παπανδρέηδες, Αλαβάνοι και λοιποί με φουσκωτές τσέπες δεν τους πέρασε από το μυαλό;; Πάλι οι Σμηνίτες πρέπει να την πληρώσουν;

Και εξηγώ:
Αυξάνονται οι φόροι στα κινητά. Μα πως θα μιλάνε φτηνά οι φαντάροι;
Αυξάνονται οι φόροι στα καύσιμα. Μα πως θα ταξιδεύουν στα σπίτια τους οι φαντάροι;
Κι εκεί που λες "Άντε τουλάχιστον να πιάσω το Τζόκερ, να πάρω ένα σκάφος και να φύγω μακριά", σου φορολογούν και τα κέρδη του Τζόκερ, σου φορολογούν και τα σκάφη!

Για να κλείσω, γιατί κουράστηκα κιόλας (προσπαθώ ακόμα να συνέλθω από 14 ώρες ύπνου - αποτέλεσμα 3ήμερης αϋπνίας), απλά αναφέρω ότι η ατάκα είναι από την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" της Πέμπτης 25 Ιουνίου, άλλη μια "έγκριτη" εφημερίδα "αντικειμενικών" δημοσιογράφων που εθιμοτυπικά έχει επικρατήσει εδώ και χρόνια να βρίσκεται καθημερινά στον πάγκο της κουζίνας μας. Τουλάχιστον είναι βάζελοι και διαβάζω ευχάριστα τα αθλητικά!

21 Ιουν 2009

Να πας

Καταπληκτικό τραγούδι
Καταπληκτικό βίντεο κλιπ



Χωρίς σχόλια

Υ.Γ.1: Τον είδα στη Λάρισα στις 19/6. Τώρα την Πέμπτη 25/6 στα Τρίκαλα. Θα επανέλθω με βίντεο και φωτογραφίες από τη φανταροπαρέα που με συνόδεψε! Οι φανατικοί, αναμείνατε! Οι υπόλοιποι ας σωπάσουν.

Υ.Γ.2: Απλά για ενημέρωση. 4 μεταπτυχιακά με δέχτηκαν. Περιμένω και τα άλλα 3 για επίσημες ανακοινώσεις!