17 Νοε 2006

Ubuntu Stories

Τελικά τι είναι αυτό το Ubuntu; Αξίζει να το "ερωτευτεί" κανείς; Ή μήπως είναι τόσο απαιτητικό που τελικά σε αποτρέπει από το να ασχοληθείς μαζί του; Αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία; Η άποψη του βοσκού πάντως βρίσκεται εδώ, στο blog του Fouster, που μου έκανε την τιμή να φιλοξενήσει το άρθρο μου. Θεώρησα ότι το συγκεκριμένο άρθρο ταίριαζε περισσότερο στον κομπιουτερίστικο χαρακτήρα του blog του, παρά στο δικό μου, πιο προσωπικό και ελεύθερο θέματος blog.

Εμπρός λοιπόν, ας καταργήσουμε το Hardware του Tom! Η νέα εποχή της τεχνολογικής ενημέρωσης ξεκινάει με τις σκέψεις του Fouster!

4 σχόλια:

Lars είπε...

Τελικά να το βάλω το ρημάδιασμένο το ουμπούντου(!!) ή όχι??
Η να πάω σε κανένα fedora??
Λέω να το σκεφτώ από..Δευτέρα πάλι!
Πάντως το videάκι στο youtube μαμάει!

eeVoskos είπε...

Τελικά θα σου έλεγα να μην το σκεφτείς καθόλου! Να το βάλεις αμέσως. Αξίζει, μόνο και μόνο για τη δυναμική που έχει αποκτήσει. Προσωπικά πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα βρίσκεις για Linux περισσότερα πράγματα απ' ότι θα βρίσκεις για Windows! Όλο και περισσότεροι απλοί χρήστες γυρίζουν προς το Linux, και κυρίως στο Ubuntu!

Ritmo.Pilot είπε...

Εσείς προχωράτε με το λίνουξ κι εγώ ακόμα παλεύω να βρω λίγο χρόνο να βγάλω εκείνο το κακόμοιρο δίσκο από την κατάψυξη...
Ποιός είναι ο πιο αξιόπιστος σκληρός δίσκος;;;

eeVoskos είπε...

Προχωράμε, αλλά δυστυχώς αργά! Δεν κατάφερες με τίποτα τελικά να αναστήσεις τον Western Digital;;
Σου το είπα πάντως: 9/10 από αυτούς που χαλάνε είναι WD!!
Προτείνω Seagate με τεχνογνωσία -πλέον- της Maxtor!
Όπως λέμε nVidia με τεχνογνωσία 3Dfx! Τι λες;
:-)