30 Νοε 2006

Αποδείξεις

Όχι, φυσικά και δεν αναφέρομαι στην τηλεοπτική εκπομπή του Εισαγγελάτου που μας δίνει την ευτυχία να μαθαίνουμε από πρώτο χέρι ό,τι τελευταίο έχει να προσφέρει η πορνογραφία στο ίντερνετ, καθώς και με πόσους τρόπους όλοι εμείς οι απλοί νομο(σ)ταγείς πολίτες πιανόμαστε κορόιδα από τον κάθε επιτήδειο...

Όχι! Μιλάω για πραγματικές αποδείξεις για την "αρχαιότητα" της βοσκικής ιδιότητας του βοσκού!


Παιδάκι ακόμα όταν ήμουν (έτσι δεν μιλάει ο Master Yoda;) καβάλα στο ποδηλατάκι μου και με την γκλίτσα στην πλάτη, στους δρόμους του Πετρωτού παρέα με τους αμνούς φωτογραφήθηκα!

Ξεχωρίζει το σύμβολο της επιστήμης της Ηλεκτροβοσκίας που φορά ένδοξα στο στήθος ο μικρός βοσκός! Το μέλλον του ήταν ορατό από τότε.

Θέλω να τονίσω ότι η φωτογραφία αυτή είναι αυθεντική και δεν πρόκειται για κάποιο φτηνό φωτομοντάζ :-Ρ

28 Νοε 2006

Coke + Mentos = Love!


Είχα ακούσει ότι όταν αναμίξεις αυτά τα 2 γίνεται ...χαμός, αλλά μόλις σήμερα χαζεύοντας στο ίντερνετ έπεσα -όχι, δεν χτύπησα!- πάνω στο σχετικό βιντεάκι:

Κάποιοι το πήγαν το θέμα πιο μακριά! Δείτε αυτό κι αυτό!

Δεν θέλω να ξέρω τι θα συμβεί αν κάποιος πιει κόκα κόλα τρώγοντας μέντος!!

20 Νοε 2006

Δώστε και σώστε!


Φοιτητής 24 χρόνων αναζητά επιστημονική βοήθεια για να επαναφέρει στη ζωή μερικές χιλιάδες νεκρά εγκεφαλικά κύτταρα! Η βοήθεια μπορεί να δοθεί υπό μορφή απογευματινού καφέ ή βραδινού ποτού! Ελεείστε!

Play-smashed-station 3

Ουφ, μα δεν βαρεθήκατε που συνεχώς γράφω για το Ubuntu; Κόλλημα ήταν και περνάει κι αυτό μου φαίνεται... Ο αρχικός ενθουσιασμός αντικαθίσταται από τη βεβαιότητα για τη μη επιλυση συγκεκριμένων προβλημάτων του. (Αν τα καταφέρω πάντως να ρυθμίσω το ποντίκι, δεν θέλω τίποτα άλλο!)

Τέλοσπάντων, δεν θέλω να μιλήσω άλλο για πισιά! Υπάρχει και ο έτερος κόσμος της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας: οι κονσόλες! Όπως θα ακούσατε, κυκλοφόρησε σε Αμερική και Ιαπωνία το Playstation 3 και οι αγοραστές συρρέουν κατά χιλιάδες για να το αποκτήσουν. Υπάρχουν όμως και μερικοί ψυχάκηδες που δεν το αγοράζουν για να παίξουν μαζί του. Δείτε το βιντεάκι που ακολουθεί και θα καταλάβετε!!!

Α, μιας που έγραψα για το PS3, δείτε κι αυτό το βιντεάκι για την επερχόμενη κονσόλα της Nintendo, το Wii! Έρχεται για να καταπλήξει!

17 Νοε 2006

Ubuntu Stories

Τελικά τι είναι αυτό το Ubuntu; Αξίζει να το "ερωτευτεί" κανείς; Ή μήπως είναι τόσο απαιτητικό που τελικά σε αποτρέπει από το να ασχοληθείς μαζί του; Αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία; Η άποψη του βοσκού πάντως βρίσκεται εδώ, στο blog του Fouster, που μου έκανε την τιμή να φιλοξενήσει το άρθρο μου. Θεώρησα ότι το συγκεκριμένο άρθρο ταίριαζε περισσότερο στον κομπιουτερίστικο χαρακτήρα του blog του, παρά στο δικό μου, πιο προσωπικό και ελεύθερο θέματος blog.

Εμπρός λοιπόν, ας καταργήσουμε το Hardware του Tom! Η νέα εποχή της τεχνολογικής ενημέρωσης ξεκινάει με τις σκέψεις του Fouster!

12 Νοε 2006

Φαστ Φουντ

Ψιλοβαριέμαι να τελειώσω την Ubuntuαναφορά, οπότε είπα να σας προσφέρω λίγο γρήγορο φαγητό! Γυρόνι κανείς;;



Μενού:

[1] Η πιο προηγμένη επιφάνεια εργασίας (βλ. XGL+Beryl) by eeVoskos! Εδώ υπάρχει άλλο ένα βιντεάκι του Beryl σε οθόνη αφής!

[2] Ένα από τα χαρακτηριστικά της επόμενης έκδοσης του Beryl. Θαυμάστε!

[3] Η μελλοντική πιο προηγμένη επιφάνεια εργασίας στον κόσμο!!

[4] (Επιτέλους) για τους πολύ φανατικούς προγραμματιστές, μία portable έκδοση της Dev C++, για να προγραμματίζετε κατευθείαν από το usb στικάκι σας ακόμα και όταν πάτε εκδρομή με την κοπέλα σας (κααάψιμοοο!!!)

[5] Πως θα είναι άραγε η διπλωματική του Fouster;;

10 Νοε 2006

Βοσκός πριν από τον βοσκό!

Μα, πείτε μου, πιστεύατε ότι είμαι ο μόνος βοσκός;;
Μπααα, υπάρχουν τόσοι άλλοι. Μήπως είμαι ο πρώτος;; Ούτε...
Μαθήτευσα όμως δίπλα στους καλύτερους παλιοβοσκούς!

Και ιδού το αντίπαλον δέος! Κεραυνός εν αιθρία! Ο -σε πολλά πρώτος διδάξας- cyberαξάδερφος διεκδικεί τα πρωτεία και στην βοσκικήν!


Η φωτογραφία φαίνεται σχετικά παλιά -νομίζω ότι η μπάκα σου έχει πια μεγαλώσει! Παρόλα αυτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΣ ΒΟΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ!!! Σε ακολουθώ σε πολλά βήματά σου, αλλά θα αποδείξω σε όλους σύντομα ότι την βοσκική την κατέχω από παλιοτάτων χρόνων! :-Ρ

9 Νοε 2006

Ουμπουντοϊστορίες

Coming soon...
Ubuntu stories by eeVoskos!

Την ώρα που το αδελφό blog του Fouster ερευνά και μεταφέρει τις εμπειρίες του από τον (μάταιο!) κόσμο του OSX, κάπου στον πλανήτη ένας βοσκός αποφάσισε να κάνει την υπέρτατη μετάβαση από τα Έμπειρα Παράθυρα σε κάτι που λέγεται ...Ουμπούντου!

'Ντάξει, γνωρίζω καλά ότι όλοι οι αναγνώστες του ρημαδομπλόγκ καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται, αλλά μου αρέσουν οι μελό εισαγωγές :-Ρ


Σίγουρα δεν θα μιλήσω για ιστορίες του κώλου(!), αλλά έχω να κάνω με σιγουριά τρεις αρχικές επισημάνσεις:

1) Είστε τυχεροί που μπορείτε να ακούσετε mp3!
2) Είστε τυχεροί που μπορείτε να δείτε τα ελληνικά ονόματα των αρχείων σας!
3) Είστε τυχεροί που μπορείτε να συνδεθείτε στο ίντερνετ με ένα-δύο κλικ!

Ίσως ακούγομαι υπερβολικός, αλλά ποιος newbie του Linux δεν θα ήταν...; Που θα πάει όμως, θα μάθω κι εγώ! Θα επιστρέψω λοιπόν σύντομα με τις εμπειρίες μου από το νέο λειτουργικό.

Υ.Γ.: Ζητώ συγγνώμη από τον εαυτό μου που του επέτρεψα να γράψει αυτό το post από το πισί της βοσκοπούλας με σύνδεση 33.6kbps.! Σκέτη αυτοκτονία! :-(