21 Απρ 2007

Sony Ericsson: "We're simply the best!"

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, τα κινητά της Sony Ericsson τα τελευταία χρόνια είναι κλάσεις ανώτερα του ανταγωνισμού, τουλάχιστον όσον αφορά τις απαιτήσεις του μέσου χρήστη. Ανώτερα αισθητικά, λειτουργικά και οικονομικά. Αυτό την κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή, αν και άλλο τόσο χάνει από την καλή της φήμη για το απαράδεκτο service της.

Σερφάριζα προχτές, λοιπόν, σε διάφορα fora ψάχνοντας για πληροφορίες χρηστών σχετικά με το W810 μου, το οποίο τελευταία παρουσιάζει ...σημάδια κόπωσης. Χωρίς λόγο βαριέται να μου μιλήσει! Κοινώς, το ηχείο του μάλλον άρχισε να τα παίζει. Κι επειδή το service της SE είναι πάντα η τελευταία επιλογή, είπα να δω αν υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα που να το έχει λύσει software-ικά, δηλαδή π.χ. με κάποια αναβάθμιση του λειτουργικού.

Ένα από τα link που βρήκα με πήγαινε στην σελίδα της SE, η οποία όμως εκείνη τη στιγμή είχε πέσει (στον γκρεμό) και εμφανίστηκε αντ' αυτής το ακόλουθο error message:


Φαντάζομαι ότι Αγγλικά ξέρετε, οπότε δεν μεταφράζω! Δείτε τα υπογραμμισμένα! Λίγη μετροφροσύνη δεν θα έβλαπτε σε τέτοιες περιπτώσεις... Δεν φτάνει που ο server τους έπεσε, αυτοί για τα κινητά τους κοκκορεύονται!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sony ericsson k510i= αρκετά οικονομικό, εύχρηστο, λειτουργικό και πολύ καλές δυνατότητες για την τόσο χαμηλή τιμή του....

Unknown είπε...

Sony Ericsson W800i walkman με 2.0 megapixels κ.τ.λ..... ααα και να μην το ξεχασω ατελειωτες ωρες παρεα στη σκοπια ενος ενδοξου φανταρου ή συντροφια μετα μουσικης για τη παρεα μεσα στο θαλαμο οταν μασαμπουκοναμε πιτογυρα για τα καλα.Οπως καταλαβαινετε ουδεν προβλημα ουτε με το ηχειο ουτε με το πληκτρολογιο ουτε με τη μπαταρια.ΑΡΑ...μαλλον το αφτι σου θα εχει προβλημα βουσκε ααα βουσκε..βουσκε.Στο κατω κατω της γραφης υπαρχουν στο κοσμο 1000000αρια χρηστες,ας πουμε οτι κανεις δεν ειναι τελειος,συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες.Υπερβολες,ενα αθωο μηνυμα ηταν.

Υ.Γ.1:Καλα λεει ο Τακης οτι δε προσεχεις καθολου και τα καταστρεφεις ολα.Το χαλασες και αυτο.
Υ.Γ.2:Πως σου φενεται τωρα η γλωσσα που χρησιμοποιησα να (π)ουμε (π)ουμε???
Υ.Γ.3:Αντε γεια εισαι μερικες φορες μορε αδερφακι μου(χεχεχεχεχε).

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

eeVoskos είπε...

Φαντάρε (πρώην), το πουλάς το μηχανάκι;
Το κινητό δηλαδή;! Μπορώ να σου βρω πελάτη, αφού είναι άσπρο!

(Αν ζωγραφίσεις πάνω του κι ένα μηλαράκι -δαγκωμένο πάντα- μπορεί να πιάσεις και καλύτερη τιμή!)

Ritmo Pilot είπε...

http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001011300&vars=0000000000
Μια άλλη μεγάλη εταιρία ζητάει συγνώμη από τους πελάτες της για τους φόρους που έβαλε το Ελληνικό κράτος...
Νομίζω ότι το σχόλιο είναι πιο σχετικό από αυτό του φανταροβοσκού...