24 Ιουν 2007

Το μυαλό μου και ... 11101001 λίρες

Τι να πρωτοχωρέσει το άτιμο; Τ' ανοίγεις και προσπαθείς να βάλεις μέσα του τον κόσμο όλο. Μα δε γίνεται. Δεν πα' να το συμπιέσεις, να το πατήσεις χάμω (όπως οι αστυνομικοί του 4ου τους αλλοδαπούς μετανάστες), αυτό τίποτα. "Δεν αντέχω άλλο", σου λέει, "μη με πιέζεις".

"Μα πρέπει, καλό μου", του λες εσύ, μπας και το πιάσεις στο φιλότιμο. Και σκοτίζεσαι καλοκαιριάτικα, ολιμερίς και ολινυχτίς στα αναγνωστήρια και τις βιβλιοθήκες, με θερμοκρασίες που μπορούν να κάψουν και την κόλαση.

Κι όλα αυτά μπας και καταφέρεις να πάρεις το χαρτί που σου υποσχέθηκε πριν από 7 χρόνια. "Διάβασε", σου έλεγε, "φουλάρισέ με και όταν περάσεις στο πανεπιστήμιο θα σε κάνω άνθρωπο". Υποσχέσεις που δεν μπορούσε να κρατήσει. Πως να το κάνει άλλωστε, αφού κάποτε τα 'δωσε όλα. Και μετά... καπούτ!

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, σε στιγμές άγχους και έντονης πίεσης δεν σε απογοητεύει (συνήθως)! Καλά τα πήγε μέχρι τώρα στην μαραθώνια εξεταστική που διανύουμε. Διαμαρτύρεται όμως συνεχώς και ζητάει θαλασσίτσα. Λέω να του κάνω το χατίρι μία από τις επόμενες ημέρες. Σας προτείνω να κάνετε το ίδιο. Η κατάσταση δεν παλεύεται αλλιώς.

Α, παρεμπιπτόντως, βάλτε και καμιά τζίφρα σε κανένα κείμενο διαμαρτυρίας για τη στάση των ισχυρών απέναντι στο global warming. Γιατί από warming, σε λίγο καιρό, σε hell μου φαίνεται ότι θα καταλήξει! Εναλλακτικά, μπορείτε να με βοηθήσετε να ιδρύσουμε τον οργανισμό OAPC (One Aircondioner Per Child). Γιατί, τι να κάνεις το OLPC, όταν σε καίει και σε τσουρουφλάει;;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη μιλας και μη διαμαρτηρεσαι...δεν εχεις το δικαιωμα...υπαρχουν αλλοι που διαβασαν,που επηξε το μυαλο τους,που πηγαν και στρατο που κανουν δυο δουλειες,που θα ξαναδιαβασουν οσο χρειαστει και ας μην ξαναγηνουν φοιτητες που...που...που...γνωμη μου και συμβουλη μου:ζησε τη φοιτητικη ζωη οσο καλυτερα μπορεις.Τις περιοδους που πρεπει να καεις να το κανεις χωρις δισταγμο.Ειναι για το καλο σου.burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!burn it!!!

Υ.Γ.:Εισαι πολυ νεος για να πεις οτι το εκαψες το "καημενο".Και που εισαι ακομα...Ρωτα και τον Τακη και θα μαθεις...
Υ.Γ2.:Μα στις 2:30 ξημερωματα???ειναι ποτε δυνατον???ΔΕν το πιστευω...Μηπως πηγατε μπουζουκια μετα???

eeVoskos είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ απ' αυτούς που αναφέρεις δεν ξέρει τι θα πει "Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο ΙΙΙ"!!! Αν ήξερες, θα καταλάβαινες πόσο πονάνε τα καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα στην επίλυση κάθε τριπλού (και βάλε!) ολοκληρώματος, μετά τη στροφή της έντασης του πεδίου :-Ρ

Και ποιος είσαι εσύ που θα μΕ πεις να μη διαμαρτύρομαι! Άντε τρέχα σε κανά άλλο blog να τα πεις αυτά! Παππού λοχιάκο!

Ένιγουέι, με πήραξε το διάβασμα. 8 μαθήματα ήταν αυτά... Και τώρα άλλα 3 για το αποτέλειωμα! Μόνο κάτι Newcastle (μπύρα είναι αυτό) με κρατάνε στη ζωή ;-) Ε, bro?

Φιλικά,
ο Βοσκός

Υ.Γ.: Τι μπουζούκια, αφού (ΠΑΝΤΑ) είναι κουρασμένος!! Ακόμα και μετά τον 4ωρο (δεν κάνω πλάκα) απογευματινό ύπνο της επόμενης ημέρας!!

Cybergoulion είπε...

Λίγο splatter δεν είναι η εικονογράφηση;

eeVoskos είπε...

Όχι. Δεν έχει αίμα!!! :-D