20 Νοε 2007

Chain mail

Άσχετο, αλλά η chainmail ήταν η αγαπημένη μου πανοπλία στο Diablo!! Καμία σχέση βέβαια με τα ενοχλητικά e-mail που προειδοποιούν για κομπιουτεροϊούς, αντίχριστους, χολέρες, πολέμους και εισβολές από το διάστημα αν δεν τα στείλουμε αμέσως σε εκατό φίλους μας που έκαναν το λάθος να μας δώσουν το e-mail τους.

Αυτά μέχρι χθες. Γιατί σήμερα ξημέρωσε η νέα εποχή του chain mail. Μια νέα αλυσίδα γραμμάτων κατέληξε στο γραμματοκιβώτιό μου! Όχι το ηλεκτρονικό, το άλλο, το κανονικό. Θα 'θελα να 'ξερα ποιος κακόμοιρος έκατσε και τύπωσε τόσα γράμματα για να τα στείλει σε ένα σωρό αγνώστους (η πολυκατοικία ήταν γεμάτη από δαύτα) επειδή το γράμμα που έλαβε τον διαβεβαίωνε ότι θα 'βγαζε ένα κάρο λεφτά. Το γράμμα ήταν αυτό:

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Μη στέλνετε τέτοια γράμματα στον κόσμο. Πέρα από το ότι, ΟΧΙ, δεν τα πιστεύουμε, έρχονται και συνεχώς τα ίδια. Εδώ και χρόνια δεν έχω δει πάνω από 14-15 διαφορετικά chain letters. Όμως τα έχω λάβει 1000000000 φορές. Λίγη πρωτοτυπία βρε παιδιά! Και τουλάχιστον αν είναι σε ηλεκτρονική μορφή αρκεί ένα delete, αλλά αυτά τα έντυπα γράμματα πιάνουν χώρο και στα σκουπίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: