31 Μαρ 2008

Θέλω να πω...

Θέλω πολλά να πω, αλλά δεν ξέρω με τι να ξεκινήσω! Κι όσο για τον χρόνο, το είπαμε, είναι πιο πολύτιμος από ποτέ. Κάπου ανάμεσα στο ΣκοπιανοΜακεδονικό, στη "Ζαχοπουλειάδα μέρος β': Η εκδίκηση του Εργατολόγου", στο "Βίος και Πολιτεία του Σαρκοζί", σε φοιτητικές εκλογές (μανά ξανά τα ίδια), σε απεργίες (ανοίχτε τα φώτα ρε @#$@%), σε διπλωματική (θέλω 30 ώρες κάθε μέρα), σε ορκωμοσίες (Κεν συγχαρητήρια!), σε άγχη και έγνοιες πρώην -σχεδόν- φοιτητών, νυν φαντάρων και απώτερα G700 πολιτών...

ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ!

Το βοσκοblog θα παραμείνει κλειστό ως τη Δευτέρα 7 Απριλίου. Τότε μπορεί και να μοιραστώ μαζί σας την τρομερή εμπειρία του να ταξιδεύεις 25 ώρες με λεωφορείο... μόνο αν είστε καλά παιδιά!!

Υ.Γ.: Φεύγω, δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα!

3 σχόλια:

Ναταλία είπε...

Καλό μήνα! Άντε να δούμε, τι μπορούμε να κάνουμε 20-30 ώρες στο λεωφορείο! Όσο για το ΣκοπιανοΜακεδονικό, μιας και είναι στο δρόμο μας, πάμε εμείς να καθαρίσουμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλο μηνα και καλο ταξιδι να εχετε.Να περασετε καλα και καλα κανεις να τα αφησεις ολα πισω,να φυγεις με αδειο κεφαλι χωρις εγνοιες και να γυρισεις με τις καλυτερες εντυπωσεις για να μας τα διηγηθεις κιολας.

eeVoskos είπε...

Γυρίσαμεεεεεεεεεε!!! Όταν συνέλθω μπορεί να γράψω εντυπώσεις, αν δεν με προλάβουν τα "αδερφά" blogs! Ήταν πολύ ωραία, αλλά πολύ λίγο... :-(