16 Μαρ 2008

Voskomic - The Silencer of the Lambs (part 5)

Χωρίς πολλά λόγια, μόνο μια συγγνώμη για την καθυστέρηση, παρουσιάζω το πέμπτο μέρος του Voskomic, γνωστού και ως Βοσκοφωτορομάντζο!! Ελπίζω να μην απογοητεύτηκε το φανατικό κοινό που ζητά επίμονα περισσότερο Βοσκό, αλλά ο ελεύθερος χρόνος μου τον τελευταίο καιρό είναι λίγος και πραγματικά πολύτιμος.

Όσον αφορά το κόμικ καθεαυτό, σκοπός μου ήταν να τελειώσει με το πέμπτο μέρος. Για να πω όλη την αλήθεια, αρχικά το ξεκίνησα με στόχο να είναι μια αυτοτελής ιστορία σε 5-6 καρέ μόνο! Στην πορεία κατάλαβα ότι αυτό είναι μάλλον αδύνατο*, εφόσον θέλεις η ιστορία σου να έχει αρχή, μέση και τέλος. Με το τέταρτο επεισόδιο να είναι γεγονός ήδη εδώ και καιρό, ήθελα η ιστόρία να τελειώσει σύντομα, με το Voskomic να αποκτά το δικό του "σπίτι". Ένα δικό του blog ίσως! Αυτό δεν πρόλαβα να το κάνω, οπότε αφήνω την υπόσχεση για το επόμενο και πιθανότατα τελευταίο μέρος ...του πρώτου επεισοδίου!!! ;-)

Τα προηγούμενα μέρη θα τα βρείτε εδώ.

* Ίσως κάποιος να το καταφέρει!! Για να δούμε...

8 σχόλια:

Lampros είπε...

Αν το εκδόσεις, εγώ το αγοράζω χαλαρά!

eeVoskos είπε...

Αν το εκδώσω, θα σου το δώσω τζάμπα -
και υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα!

Cybergoulion είπε...

Voskomic; Μα πως μου ξέφυγε το φινάλε τόσες μέρες; Μπράβο βοσκέ και πάλι μπράβο. Αν όχι για οτιδήποτε άλλο, επειδή το τελείωσες! Ενώ κάτι άλλοι... Άντε και το επόμενο στα ελληνικά!

eeVoskos είπε...

Το "To be continued" δεν το είδες;!!

Cybergoulion είπε...

Έπρεπε να το γράψεις "to beeee continued"!

Ανώνυμος είπε...

Τελικα τελειωσε ή οχι?Καλο ειναι Βοσκοφωτορομάντζο σου αλλα μη καταντησει και σειρα του Φωσκολου...κριμα.

eeVoskos είπε...

Φωτορομάντζο είπαμε, όχι σαπουνόπερα! :-D Πάντως λέω να προσθέσω λίγο ρομάντζο!!

Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, το επόμενο μέρος θα είναι το τελευταίο... της πρώτης ιστορίας!! Βέβαια, δεν ξέρω αν θα υπάρξει δεύτερο!

Επιπλέον, ψάχνω εθελοντές για τον εξελληνισμό του κόμικ. Κανένας εκεί έξω;;

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά φοβερό!Έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει το επόμενο bestseller:αγωνία,μυστήριο,διαμάχες,καλούς και κακούς...Θέλω το πρώτο κομμάτι μόλις εκδοθεί!