26 Μαΐ 2008

Ο Ατάλαντος

Σπάνια αποφασίζω πια να γράψω σ' αυτό το εγκαταλειμμένο blog. Μερικές φορές όμως βρίσκω πράγματα που είναι τουλάχιστον άξια αναφοράς.

Πήγαμε το Σαββατόβραδο σε μια καταπληκτική παράσταση στην Πύλη Αξιού όπου για πάνω από 4 ώρες μας κράτησαν συντροφιά ο Ζουγανέλης, ο Μπουλάς, ο Σταρόβας, ο Μαχαιρίτσας, ο Παπακωνσταντίνου και το επιτελείο τους. Φτασμένοι καλλιτέχνες όλοι τους, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ειδικά δε το αχτύπητο τρίο Σταρόβα-Ζουγανέλη-Μπουλά βγάζει απίστευτο γέλιο.

Την παράσταση όμως κλέβει κι ένας άλλος νέος καλλιτέχνης, ονόματι Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, που είδα για πρώτη φορά στην εκπομπή "Στην υγειά σας", αφιερωμένη στον Λ. Μαχαιρίτσα. Μου έκανε τόση εντύπωση που βρήκα την εκπομπή και έφτιαξα ένα βιντεάκι με αποσπάσματα, για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Δεν είναι πολύ μεγάλο. Ούτε 9 λεπτά (από μια τρίωρη εκπομπή)! Το "τράβηξα" λίγο παραπάνω ώστε να κάνετε ένα μικρό μουσικό διάλειμμα από τη δουλειά σας.



Είναι η πρώτη μου απόπειρα στην επεξεργασία βίντεο. Ελπίζω να σας ικανοποιήσει.

Υ.Γ.1: Το βίντεο το έφτιαξα με το καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για Windows: το Microsoft Movie Maker!!! (Adobe & Nero suck!)

Υ.Γ.2: Ο τίτλος είναι προφανώς ειρωνικός...

6 σχόλια:

Fouster είπε...

Μου άρεσε πολύ το εφέ στο τέλος.
Αν και περίμενα να δω εσάς στο βίντεο.....
Πες μου πόση ώρα υπολογιστική έκανες για να το φτιάξεις?

Ανώνυμος είπε...

Τι πιάνει αυτός ο Αλκιβιάδης μπροστά στον eeVosko;;;;;;;;
Μα να βασίζεται ολόκληρο βιντεάκι πάνω του;
Αχ τι τέλεια που τα περάσαμε το σάββατο, αν δεν καθόμασταν και στα σκαλιά θα ήταν ακόμη καλύτερα...
Ο fouster με την παραπάνω ερώτηση θέλει να μάθει πόσες ώρες δεν ασχολήθηκες με την διπλωματική;;; :-D

eeVoskos είπε...

@fouster:
Μόλις 3 ώρες(!) ήταν αρκετές για την πρώτη χρήση του Movie Maker. Αν και ομολογώ ότι περισσότερο με ταλαιπώρησε το VirtualDub που χρησιμοποιώ συνήθως για συμπιέσεις, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο "περίεργο" στο κόψιμο-ράψιμο των βίντεο. Την επόμενη φορά θα πάω καλύτερα!

@pp:
Ωραία ήταν. Ήταν όλοι απίστευτοι! Καλό μαγαζάκι για ορκωμοσία;;!!!

Ναταλία είπε...

Καλέ αυτός δεν φτουράει μπροστά σου!!!! Εσύ κατέβασες την εκπομπή, την είδες, έκοψες τα κομμάτια που σου άρεσαν, ένωσες τα κομμάτια που σου άρεσαν, έβαλες σχόλια, έβαλες τίτλους τέλους κτλ. Σιγά μην μπορεί αυτός να κάνει τόόόσα πράγματα!!!! ;-)

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι, Στράτο μου, η αλήθεια να λέγεται. Σιγά, τι παραπάνω μπορεί να κάνει αυτός από εσένα...;;; Μήπως δε μπορείς εσύ να παίξεις δυο-τρία όργανα ή να τραγουδήσεις...;;;!!!

Υ.Γ.:Άσχετο: Θα σ' άρεσε να είσαι 16 ετών;

Lampros είπε...

Κάθε φορά με εκλπλήσσεις με τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες!