17 Οκτ 2008

Επαγγελματίας Βοσκός;

Θέλω να γράψω, αυτό είναι γεγονός. Συναντάω δύο προβλήματα συνήθως.

Το πρώτο είναι το άγχος. Φεύγω φαντάρος σύντομα (11 Νοέμβρη λέει το χαρτί) και σε ό,τι κι αν κάνω αισθάνομαι ότι χάνω χρόνο από ...κάτι άλλο που θα 'πρεπε να κάνω πριν φύγω! Εντυπωσιακό, ε; Το κακό είναι ότι αυτό το γενικευμένο άγχος δε με αφήνει να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου και να αποφασίσω τι έχει προτεραιότητα να γίνει τώρα και τι μπορεί να περιμένει για τις μαύρες μέρες του χειμώνα στον ελληνικό στρατό.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι ανέκαθεν (από το ξεκίνημα του blog δηλαδή) μου άρεσε να σχολιάζω την επικαιρότητα. Πάει ένας χρόνος τώρα όμως, που η επικαιρότητα με προλαβαίνει συνεχώς. Σκάνδαλα επί σκανδάλων, εγκλήματα, γενικευμένη παράνοια αυτού του κόσμου, πέφτει ο Ντάου Τζόνυς χωριανοί και δε συμμαζεύεται...

Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία να γράψω σήμερα που σηκώθηκα από τις 8:30 και κατάλαβα ότι όταν ξυπνάς νωρίς και έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου, το άγχος λιγοστεύει, καθώς υπάρχει χρόνος για όλα. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις!

Στο κυρίως θέμα τώρα, μετά από έναν μεγάλο πρόλογο. Συνειδητοποίησα χτες ότι κάποιοι δεν έμαθαν ακόμα το γεγονός πως είμαι υποψήφιος επαγγελματίας βοσκός, δηλαδή φοιτητής της Ζωικής Παραγωγής!!!! Παράλειψή μου! Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα... :-)

6 σχόλια:

Ritmo Pilot είπε...

Είναι απίστευτο που κατάφερες να ξυπνήσεις στις 8:30 το πρωί! Άντε και στο στρατό μη φοβάσαι το αργότερο 6:30 θα είσαι στο πόδι...

eeVoskos είπε...

Άσε, προσπαθώ να σιγά σιγά να συνηθίσω. 5 λεπτά νωρίτερα κάθε μέρα... Που θα πάει, θα βγει και το εγερτήριο στις 6 (παρά)!

Cybergoulion είπε...

Ναι, αλλά σκέψου ότι τώρα που έκανες την αρχή πρέπει και να την τελειώσεις τη σχολή, αλλιώς θα είσαι για πάντα ένας αποτυχημένος βοσκός!

eeVoskos είπε...

Λυγίζω υπό το βάρος της ευθύνης για την αποπεράτωση των σπουδών της Βοσκικής Επιστήμης!

Ναταλία είπε...

Καλέ κάτσε και κοιμήσου τώρα που μπορείς, γιατί καταπιέζεσαι απο τώρα;

*e* είπε...

Καλησπέρα

κατ αρχήν συγχωρήστε το θάρρος και την τόλμη μου για τούτο το μήνυμα
κι εμπιστευθείτε την αγνή μου πρόθεση και την διάθεση επικοινωνίας .

Κατά δεύτερον, θα ήθελα να σας πω, ότι τον τελευταίο καιρό κάνοντας σημαντική προσπάθεια ν ¨ανεβάσω¨ ένα δικό μου forum, με την καθάρια σκέψη
να συντροφεύει ανθρώπους ευαίσθητους, ρομαντικούς, διακριτικούς και μόνους,
είχα ένα καλαίσθητο και πολύ θελκτικό αποτέλεσμα το οποίο πραγματικά λάτρεψα .
Θα ήθελα να κλέψω λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να σας οδηγήσω στη διεύθυνση που υπάρχει το φιλόξενο ¨Σπιτάκι¨ μου :
www.e-agapimou.gr/forum/index.php

Αν θεωρήσετε ότι η προσπάθεια μου αυτή έστω και λιγάκι εκφράζει
έ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ανταλλαγής μηνυμάτων και σκέψεων .
Μια συντροφιά εμπιστοσύνης που δεν θα διστάσει να συναντηθεί από κοντά για συζήτηση, για καφεδάκι, για ποτάκι, φαγητό η οτιδήποτε άλλο προκύψει .


Σας ευχαριστώ πολύ
*E*