28 Ιαν 2008

Τα νεύρα μου

Το δηλώνω: αστικό (7άρι φυσικά) μέσα στην παγωνιά επί 25 λεπτά δεν περιμένω ποτέ ξανά. Σαν κύριος στο αμαξάκι μου καβάλα θα τραβώ για όπου θέλω και θα γράφω στα "τέτοια" μου όσους λένε ότι μολύνω το περιβάλλον και επιβαρύνω το κυκλοφοριακό! Δεν θα πεθάνω εγώ από το κρύο για να ζήσει ο ΟΑΣΘ (7 να 'ναι η ώρες του!).

Αστικές συγκοινωνίες με συχνότητα υπεραστικών δρομολογίων. Μα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο άθλια η εξυπηρέτηση όταν είναι τόσο αυξημένα τα δημοτικά τέλη. Κι αν δεν πάνε εκεί τα χρήματα από τα τέλη, ε, τότε να πάνε!! Δηλαδή γιατί πληρώνουμε;; Για να 'χουμε καινούριες λακκούβες και σαμαράκια στους δρόμους; Για να 'χουμε περισσότερα σπασμένα πλακάκια στα πεζοδρόμια; Ή μήπως πληρώνουμε εμείς για ...να κάνουν τις ανάγκες τους οι Ζαχόπουλοι;

Α, ξέχασα, για το μετρό πληρώνουμε. 100 χρόνια μετά τους άλλους, σκάβουν και τη Θεσσαλονίκη. Να μας ζήσει. Ελπίζω να 'χω μαλλιά στο κεφάλι όταν θα είναι έτοιμο...

Πάω να φάω ένα παστίτσιο να ζεσταθώ! Thanks mum!

Υ.Γ.: Αυτό το 7άρι... Γ@$$@#%$ 7άρι!!!

18 Ιαν 2008

Hatebook

Το Facebook πλέον δεν χρειάζεται συστάσεις. Περπατώντας σήμερα στο ίντερνετ σκόνταψα -ευτυχώς δεν έπεσα- σε μια έξυπνη "αντιγραφή" του, το Hatebook. Οι τύποι έχουν αντιγράψει τα πάντα όσον αφορά την εμφάνιση και το concept του Facebook!

Χρησιμοποιώντας το πιο επιθετικό κόκκινο έχει αρκετές apps που κυρίως είναι χιουμοριστικές, αλλά έχουν και μια ...κακία μέσα τους!! Μου θύμισε το Enemybook, μια app του Facebook, την οποία έφτιαξε ένας απόφοιτος του MIT και για την οποία είχα διαβάσει παλιότερα.


To site είναι το Hatebook.org, οπότε όπως καταλαβαίνεται μπήκα στον πειρασμό να ψάξω και το Hatebook.com. Και βρήκα άλλη μια χιουμοριστική ιστοσελίδα. Είναι ένα site όπου ο καθένας γράφει πράγματα που μισεί και άλλοι επισκέπτες μπορούν να ...συνμισήσουν μαζί σας!! Κάποια έχουν πολύ γέλιο!

"Ι hate when i go to the bathroom at school and i have to go poop (lol) theres always another girl in there! Ι hate that i have to hold it in until she leaves."

Σσσσσσσσ.....


Ησυχία! Θα το ξυπνήσετε...!

1 Ιαν 2008

Voskomic - The Silencer of the Lambs (part 4)

Όπως σας είχα υποσχεθεί...!

Ευτυχισμένο το 2008!


Υγεία, αγάπη, ευτυχία, πάθος, έρωτας, ειρήνη, σύνεση, κουράγιο...

Δεν είναι απλές λέξεις. Κρύβουν ουσία μεγάλη μέσα τους και τις κάνω ευχές μου για το νέο έτος! Καλή χρονιά να 'χουμε, με περισσότερα κόμικ(!), με περισσότερα όμορφα και λιγότερα άσχημα. Με υγεία πάνω απ' όλα.