21 Ιουλ 2008

ΕΠΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ!

Έστω και λίγο καθυστερημένα -άλλωστε, το καλό πράγμα αργεί- σας παρουσιάζω σε αποκλειστική μετάδοση το καλύτερο βίντεο όλων των εποχών!!! Είναι η κορυφαία ίσως στιγμή μια κορυφαίας βραδιάς της ορκωμοσίας!



Υπάρχει άφθονο υλικό από όλη την ημέρα για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση. Ας είναι καλά οι παπαράτσι (Ναταλία και Jim). Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να τα ετοιμάσω όμως, γι' αυτό έβαλα προς το παρόν μόνο το ΕΠΙΚΟ βιντεάκι. Επιπλέον, εδώ θα βρείτε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από το πρωί της ορκωμοσίας κι εδώ από το βράδυ στα μπουζούκια.

Ελπίζω όλοι να περάσατε όμορφα εκείνη τη μέρα.

Υ.Γ.: Απαγορεύεται η αναμετάδοση, αντιγραφή, κλπ του βίντεο χωρίς γραπτή άδειά μου. Η εν λόγω άδεια κοστίζει $10.000.000 ή μια βραδιά στο πρώτο τραπέζι στον Πλούταρχο!

16 Ιουλ 2008

Ορκωμοσία: μηδέν και σήμερα!

Ένα post (το υπ' αριθμόν 160 γι' αυτό το blog) που μάλλον όλοι θα διαβάσουν καθυστερημένα.

Αύριο είναι μέρα ορκωμοσίας και αγχώνομαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά, περισσότερο κι από την παρουσίαση της διπλωματικής. Θα πάνε όλα καλά; Τα 'χω σκεφτεί όλα; Τα 'χω οργανώσει όλα; Κι αν κάτι -οτιδήποτε- πάει στραβά εκεί που δεν το περιμένεις; Ο νόμος του Μέρφυ άλλωστε ισχύει χωρίς εξαιρέσεις.

Κάθε μέρα είναι μια μάχη. Μάχη εντυπώσεων και ουσίας. Άλλοτε αδιάφορη κι άλλοτε τόσο σημαντική που παθιάζεσαι για να κερδίσεις... και ξεχνάς να ευχαριστηθείς.

Καλή μας τύχη Fouster αύριο. Εύχομαι να είναι μια υπέροχη μέρα!

Υ.Γ.: Ήδη άφησα λίγο από το άγχος μου πάνω στο πληκτρολόγιο. Όλα θα πάνε καλά. Έτσι δεν είναι...;

4 Ιουλ 2008

Τέλος

Τέλειωσε και επισήμως η τελευταία ακαδημαϊκή υποχρέωση. Παρουσίασαμε χτες τη διπλωματική μας εργασία και επιτέλους μπορώ να πάω για διακοπές περιμένοντας την ορκωμοσία.

Όποιος θέλει να δει γιατί ήμουν λίγο χαμένος τους τελευταίους μήνες, ας κάνει κλικ στην παρακάτω εικόνα. Είναι το έγγραφο της διπλωματικής. Δεν είναι η τελική του έκδοση. Στην πορεία της εβδομάδας ανακαλύψαμε κάποιες ατέλειες που θα διορθωθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Μετά από πατρική απαίτηση παραθέτω κι ένα απόσπασμα της χθεσινής παρουσίασης.




Ευχαριστώ όσους ήταν στην παρουσίαση μαζί μας, αλλά και όσους ήταν νοητά μαζί μας και δεν μπόρεσαν να έρθουν.



1 Ιουλ 2008

Το πεπρωμένον φυγήν αδύνατον!

Εντελώς συμπτωματικά, την ημέρα που ορκίζομαι κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη ο Πλούταρχος... Αλλά δεν πιστεύω στις συμπτώσεις!


Επισήμως, λοιπόν, ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΕΣΟ-ΒΥΣΜΑ-ΚΟΝΕ για καλό τραπέζι εκείνη τη βραδιά της 17ης Ιουλίου!

Α, κατά τα τ' άλλα δεν σας το 'πα για να μη το γρουσουζέψω. ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ, μαζί με τον αδερφικό φίλο Παναγιώτη!! Σας περιμένω, μαζί με το βύσμα σας! ;-)