21 Ιαν 2009

Έγραψα

Σήμερα είπα να γράψω
αλλά με τέτοια κούραση, πώς;
Είπα να γράψω κάτι λίγο,
αλλά με τόσες σκέψεις, πως;
Καταλήγω να σκέφτομαι μόνος
και να καταπνίγω τις σκέψεις σε βαθιές αναπνοές.
Κι έλεγα να γράψω...

Μήπως να καταλήξω για μεταπτυχιακά που τόσο αναβάλλω; Μήπως να συνεχίσω το κόμικ που οι ηλεκτρονικές σελίδες του έμειναν αραχνιασμένες; Μήπως να παίξω ένα παιχνιδάκι για να χαλαρώσω; Μα πως μπορώ, όταν είμαι με το ρολόι στο χέρι; Στις 10 πρέπει να κοιμηθώ. Πρέπει, για να μην πέσω το πρωί (στις 6) σε κανένα τρακτέρ που παραμονεύει στις όχθες του δρόμου.

Μήπως να γράψω στο blog μου; Τα είπαμε, λίγος χρόνος, πολλά πράγματα να κάνεις κι ένα (γνωστό από πριν) το αποτέλεσμα: αναβολή. Αναβολή σε όλα. Άγχος, όχι δημιουργικό. Και λες στο τέλος: μια φάση είναι, θα περάσει. Και κρατάει μήνες και χρόνια.

Και πάλι δεν προλαβαίνω να γράψω...

Μα έγραψα...

Labels: Αυτοψυχανάλυση, άναρχες βοσκοσκέψεις, μελαγχολία βροχερής μέρας στην 110ΠΜ

4 σχόλια:

million turns είπε...

Ρε Βοσκέ πολλή μαυρίλα έπεσε! Κι είσαι ακόμα στην αρχή. Σου έχω μερικές προτάσεις...
Δεν σου φτάνει ο χρόνος; Εκβίασε οφ. Αν δεν πάρεις.. επόμενη πρόταση.
Μην κοιμάσαι από τις 10 κοιμήσου στις 3-4 είναι πολλές κερδισμένες ώρες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Πήγαινε με το υπηρεσιακό και κοιμήσου εκεί μια ωρίτσα και φυσικά τις υπόλοιπες στην υπηρεσία σου. Μπορείς να κοιμάσαι και στη σκοπιά.
Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με τον υπολογιστή! Τον λίγο χρόνο που έχεις είναι κρίμα να τον πετάς μπροστά σε μια οθόνη. Βρες άλλο χόμπυ. Η αγγειοπλαστική πώς σου φαίνεται;
Ελπίζω να βοήθησα με αυτές τις λίγες προτάσεις.

Ανώνυμος είπε...

ειστε για κλαματα...για γελια και για κλαματα,ειστε...τι να πω αλλα ειστε ολα αυτα που δεν μπορω να γραψω...κ@λοβυσματα και οι δυο σας,που νομιζετε οτι μπηκατε αεροπορια και υπηρετειτε τη μαμα πατριδα,ας ειμαστε λιγο αντικειμενικοι.ΕΛΕΟΣ!!!Μοδιστρες,αντι να ευχαριστειτε το μπαμπα-βισμα που σας εστειλε αεροπορια,γκρινιαζετε κιολας.Πηγατε μηπως σκοινακια?οχι.πηγατε παραμεθωριο?(Μυτιληνη)...ΟΧΙΙΙΙ!!!Πηγατε για εκπαιδευση στον Εβρο?οχι!!!Που πηγατε???Πρωτα Τριπολη και μετα Λαρισα.
Συμφωνω πως καλα κανατε και μπηκατε,ο καθενας κανει τις επιλογες του και σας βγαζω το καπελο γι'αυτο γιατι ο στρατος ειναι χαμενος χρονος απο τη ζωη μας,
...ΑΛΛΑ...
σας παρακαλω μη γκρινιαζετε και κλαιτε σαν τις παρθενες,ειδικα εσυ βοσκε γιατι ο Βασιλης,το αναγνωριζω αυτο,το λουκι το εφαγε γιατι εκανε και σκοπιες.Εσυ ομως βοσκε εισαι στο γραφειο,εσυ βγαζεις τις υπηρεσιες,το καλσον σου δεν εχασε ουτε ποντο.

Υ.Γ.:Μη γκρινιαζεις βουσκε και αλλα το φοντο...

Cybergoulion είπε...

Βοσκέ, όσο και να θέλω να σου φτιάξω το κέφι, το μόνο που μου βγαίνει είναι ότι σε λυπάμαι. Ακόμη και ο Δάντης (ο Αλιγκιέρι, όχι ο Χρήστος) έπρεπε να περάσει από τους 9 κύκλους της κόλασης και το καθαρτήριο για να καταλάβει το μεγαλείο του παραδείσου. Έχεις αρχίσει να μου θυμίζεις κάτι δασκάλους που γκρινιάζουν που είχαν τετράωρο και πήξανε! Τζάμπα οι κουβέντες που είχαμε, τζάμπα...

Ανώνυμος είπε...

voske sfa3e kana provate h kalitera aftoktona

macgalileo