4 Μαρ 2009

Twitter

Ανακάλυψα εσχάτως το πουλί που τιτιβίζει! Κάτι σαν το status update του Facebook για να καταλάβετε. Το απόλυτο εργαλείο του τεμπέλη blogger! Ρίξτε του μια ματιά. Μπορεί και να αξίζει στο τέλος. Από κάτι τέτοιες ιδέες ξεκινάνε πολλές φορές ωραία πράγματα.

...όπως π.χ. το GreekStartups.com, που ξεκίνησε σαν σελίδα του twitter, αλλά εξελίχθηκε σε ένα site-κατάλογο με πολλές μικρές εταιρίες (εξ' ου και το "startup") με προσανατολισμό κυρίως προς τις τεχνολογίες της πληροφορικής. Υπάρχουν μόνο σύντομες περιγραφές των εταιριών, αλλά μόνο αυτό αρκεί για να δείτε πόσο πρωτότυπες ιδέες υπάρχουν. Ήδη ξέρω "κάποιους" που θέλουν να μπουν στη λίστα ;-)

3 σχόλια:

Fouster είπε...

Τελικά για πες την γνώμη σου για το twitter?
Is it worth it?

Θέλω να πω γιατί απλά να μην αλλάζεις το status σου στο facebook?

eeVoskos είπε...

Πραγματικά, ακόμα και το να αλλάζεις το status στο Twitter είναι πιο εύκολο από το να το κάνεις στο Facebook! Και χωρίς να χρειάζεσαι τις υπόλοιπες περιττές apps!!! :-Ρ

Βασικά, το twitter έπιασε γιατί προσφέρει κάτι απλό και μόνο αυτό. Χωρίς πολλά πολλά. Το αν αξίζει δεν μπορώ να το κρίνω.

Πολλού θα έλεγαν "πολύ κακό για το τίποτα". Μια μόδα είναι κι αυτό που θα περάσει. Άλλες ιδέες είναι που πρέπει να μείνουν... YouTune?

Fouster είπε...

follow me please.testing!