6 Δεκ 2010

ΟΑΕΔ

Ψάχνοντας στο ίντερνετ για προγράμματα χρηματοδότησης νέων επιχειρηματιών -και γενικότερα σε μια αναζήτηση για το τί θα κάνω στη ζωή μου- κατέληξα στη σελίδα του ΟΑΕΔ (http://www.oaed.gr). Είναι η δεύτερη φορά που καταλήγω εκεί. Η πρώτη ήταν μετά από προτροπή των υπαλλήλων του τοπικού καταστήματος του ΟΑΕΔ που, στην ερώτησή μου "Θέλω μερικές πληροφορίες για το τάδε πρόγραμμα", μου απάντησαν "μπες στο site, τα έχει όλα εκεί"... Ας μην το σχολιάσω αυτό...

Μπαίνοντας λοιπόν σε αυτό το site και παραβλέποντας τα προβλήματα χρηστικότητας που έχει, για να θυμηθούμε λίγο και το usability testing του μεταπτυχιακού παρελθόντος, κατευθύνθηκα προς αυτό που με ενδιέφερε: στις online υπηρεσίες που παρέχει. Η εικόνα που αντίκρισα; Απλά μια παραπομπή προς το νέο portal του ΟΑΕΔ (http://portal.oaed.gr).
 


Την ακολούθησα, σκεπτόμενος "Εντάξει, τόσες χιλιάδες άτομα ψάχνουν δουλειά μέσω ΟΑΕΔ κάθε μέρα, έφτιαξαν καινούριο site για να τους εξυπηρετήσουν". Το αστείο είναι η σημαντική ανακοίνωση που ήταν αναρτημένη στο μέσο της σελίδας του νέου portal με νέα παραπομπή προς ...την παλιά σελίδα του ΟΑΕΔ!!
 


Τώρα αυτό είναι αέναο loop ή είναι η ιδέα μου;

Υ.Γ.: Ε, ναι, κάπως έτσι αποφάσισα να γράψω πάλι σε ένα blog που αρνείται να πεθάνει, όπως αρνείται και να ζήσει! Χμ, σαν την καθημερινότητά μου από τότε που έφυγα από το Λονδίνο δηλαδή...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.oaed.gr/Pages/SN_47.pg
Μας έλειψες!!!

Cybergoulion είπε...

Επίτηδες το κάνουν για να τους κρατάνε απασχολημένους. Όπως το ανέκδοτο με το χαρτάκι που γράφει κι από τις δύο μεριές "κοίτα από την άλλη".

eeVoskos είπε...

@Ανώνυμος: Κι εμένα μου έλειψε η συγγραφή. Ευχαριστώ για το link. Το είχα βρει ήδη, αλλά μου άρεσε η παραπληροφόρηση της αρχικής σελίδας!
@Cyber: LOL!