9 Ιουλ 2006

Περί ανέμων...

...και βροχοϋδάτων!


Γράφω αυτήν την Κυριακή υπό το φως του απογευματινού ήλιου, αν και ορκίζομαι ότι πριν από μισή ώρα έβρεχε ασταμάτητα. Κι όμως σταμάτησε!

Βασικά βαριέμαι να διαβάσω... Από την άλλη αν πιάσω κανένα παιχνιδάκι δεν θα έχει τελειωμό και, είπαμε, πρέπει να διαβάσω!

Καφέ δεν πίνω γιατί είμαι με άδειο στομάχι. Όχι γιατί δεν υπάρχει φαΐ στο γεμάτο ψυγείο μου, απλά περιμένω να έρθει το βραδάκι για να παραγγείλω μια θεϊκή πίτσα καθώς θα βλέπω τη Σακίρα να παίζει μπάλα στον τελικό του Μουντιάλ. Στις 9 είναι (η Σακίρα, όχι ο αγώνας!!), μην το ξεχάσετε!

Θα ήθελα να είμαι στο Ποσείδι, όπως πριν από μία βδομάδα να κάνω μπανάκι και να αράααζω (με 3 άλφα πάλι!) στην παραλία. Βαριέμαι ακόμα και να οργανώσω τις διακοπές στην Κεφαλλονιά.

Έχω βαρεθεί να βαριέμαι σήμερα. Μιλάμε για οξεία βαρεμάρα δηλαδή! Ένα απόγευμα είναι μωρέ, θα περάσει...

Τουλάχιστον πέρασε μισή ωρίτσα φτιάχνοντας τη φωτογραφία του άρθρου και άλλη μισή γράφοντας!

Άντε, πάω να διαβάσω. Ή να παίξω. Ή να τσιμπήσω κάτι; Στις 9 είναι ο αγώνας...

Για κάποιον χτυπά η καμπάνα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καιαιαια....ναι!Ήρθε η ώρα να σχολιάσω και εγώ τα "άρθρα" σου!Πολύ βαρεμάρα βρε αδερφέ!Εγώ σε αντίθεση με σένα αυτή τη στιγμή μαγειρεύω,πλένω πιάτα,οργανώνω τις διακοπές μας,φτιάχνω ένα κολάζ, σχολιάζω το blog σου και διαβάζω ένα περιοδικό,
[Πολυτάλαντη η αδερφή σου,βρε! :-)] το οποίο λέει..."Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ".Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι η τεμπελιά είναι διαταραχή ,που οφείλεται στο ότι οι πάσχοντες δεν έχουν αρκετά κίνητρα για να κάνουν κάτι.Η "διαταραχή της παρακινητικής ανεπάρκειας" (όπως την ονόμασαν) προσβάλλει 1 στους 5 ενήλικους και χαρακτηρίζεται από εξουθενωτική απάθεια. Μάλιστα σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να είναι θανατηφόρος, καθώς στερεί από τους πάσχοντες το κίνητρο ακόμα και για να απναπνεύσουν!!!!Γι'αυτό λοιπόν σου προτείνω να ενεργοποιηθείς...Αναζήτησε τα κίνητρα που θα σε αναγκάσουν να μαγειρέυεις, να σκουπίζεις, να σφουγγαρίζεις, να πλένεις τα πιάτα κτλ κτλ
Αυτά απο μένα γιατί βαριέμαι(!) να γράψω άλλο.I'll be back!

eeVoskos είπε...

Σαν να δυσκολεύομαι να ...ανασάνω τελευταία!!! Τουλάχιστον οι διακοπές -σχεδόν- κανονίστηκαν! Όχι τίποτα άλλο, αλλά να ξεφύγουμε τουλάχιστον από την ανυπόφορη ρουτίνα της φοιτητικής καλοκαιρινής βαρεμάρας!