13 Σεπ 2006

Ο καθημερινός θάνατος του ελληνικού ονείρου

Ξεκίνησα να γράφω αυτό το αρθράκι πριν από μισή ώρα. Άλλαξα τίτλο 3 φορές. Τον σβήνω ξανά και γράφω από την αρχή, χωρίς τίτλο αυτή τη φορά. Δεν είναι ότι δεν έχω κάτι να πω. Αντιθέτως, θέλω να πω πολλά. Δυστυχία για σας! Απλά αυτός ο καταιγισμός πληροφορίας και ο γοργός ρυθμός που συμβαίνουν όλα γύρω μας με καθιστά ανήμπορο να ακολουθώ τις εξελίξεις blog-ικά!

Πραγματικά θέλω κάποιος να μου πει αν κατάλαβε πότε πέρασε ο απόηχος των επεισοδίων της ΔΕΘ, οι αποκαλύψεις για το "σκάνδαλο ΜΕΒΓΑΛ" και το μόνο που άκουγα απόψε ήταν η σύλληψη του Παλαιοκώστα. Έχω και εξεταστική και δεν τα προλαβαίνω!! Κι αυτό το Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο ΙΙΙ μου σκοτώνει χιλιάδες εγκεφαλικά κύτταρα σε κάθε σελίδα που διαβάζω! Ουφ! Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζω με τα μπαγιάτικα "νέα" μου!

Αυτήν την εικόνα βλέπω κάθε φορά που πηγαίνω στη βιβλιοθήκη τις τελευταίες μέρες:


Τις φωτογραφίες τις τράβηξα σήμερα το μεσημέρι. Δεν ξέρω γιατί δεν τα μάζεψαν ακόμα. Ίσως σκέφτονται ότι έτσι κανένας δεν θα ενδιαφερθεί να τα ξαναπειράξει! Ένα το κρατούμενο.

Ας μην ξεχνάμε και όσα όμορφα έγιναν το Σάββατο. "Φωτιά στα Σαββατόβραδα" θα τραγουδούσαν κάποιοι μετά από αυτά:

Τα πράγματα, από μαρτυρίες φοιτητών που άκουσα, ήταν τόσο τραγικά όσο τα βλέπαμε όλοι στις ειδήσεις. Ο αυτόπτης μάρτυρας Χ.Κ. θα μπορούσε να μας κάνει τη χάρη και να σχολιάσει! Δεύτερο κρατούμενο.

Και τώρα κάτι πιο ανησυχητικό.

(Γιατί μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά τα επεισόδια, αλλά όσο να 'ναι τα ΜΑΤ δεν τα πονάμε τόσο όσο τους συνανθρώπους μας. Δεν μου αρέσει η προηγούμενη πρότασή μου, αλλά δεν τη σβήνω! Φυσικά και πίσω από τις ασπίδες των ΜΑΤ κρύβονται συνάνθρωποί μας, αλλά δεν τους λυπάμαι γιατί ...τα θέλει ο κώλος τους! Όταν τα όργανα της τάξης φωνάζουν τους ΠΑΟΚτζήδες "Βούλγαρους" τι άλλο να πεις;)

Το ανησυχητικό λοιπόν είναι η αυξημένη εγκληματικότητα και δη των ανηλίκων. Διαπιστώνω, πάλι από μαρτυρίες (συμ)φοιτητών (όπως εδώ) ή άλλες έρευνες (όπως εδώ), ότι τα κρούσματα επιθέσεων έχουν αυξηθεί αρκετά τελευταία. Και όχι μόνο στους δρόμους, αλλά και μέσα στην πανεπιστημιούπολη. Αυτές τις μέρες σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης βλέπεις και 3-4 αστυνομικούς, οι οποίοι ...τα ξύνουν. Είναι εξοργιστικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο τη στιγμή που όλα τα γυφτάκια (ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι) παίρνουν ένα μαχαίρι και βγαίνουν για κυνήγι τα βράδια. Κάθημερινά ακούς ιστορίες για μαχαιρώματα και δε συμμαζεύεται. Τρίτο κρατούμενο.

Για το τέλος κράτησα κάτι που προσωπικά με εξοργίζει. Το πανεπιστημιακό άσυλο όλοι το γνωρίζετε. Ε; Τι; Έχετε ακούσει γι' αυτό αλλά δεν ξέρετε ποιο ακριβώς καθεστώς το διέπει; Ούτε εγώ ήξερα. Εδώ θα βρείτε το άρθρο του σχετικού νόμου. Αναφέρει ρητά στην παράγραφο 7:

"Επέμβαση δημόσιας δύναμης χωρίς την άδεια του αρμοδίου οργάνου του Α.Ε.Ι. επιτρέπεται μόνον εφ' όσον διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εγκλήματα κατά της ζωής."

Εύλογες ερωτήσεις:

Αν δεν είναι έγκλημα κατά της ζωής η επίθεση κατά φοιτητών από ανήλικους μαχαιροβγάλτες μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου, τι είναι;

Αν δεν είναι κακούργημα η παραβίαση του "ιερού" χώρου του πανεπιστημίου και η χρήση του από τους πασίγνωστους μασκοφόρους, μολότοφ ρίπτοντες και αεί "άγνωστους", τότε τι είναι;

Και οι αστυνομικοί ...παντρεύονται!!! :-Ρ "Α, δεν μπορούμε να τους πιάσουμε. Είναι το άσυλο βλέπετε και δεν μπορούμε να μπούμε".

Αυτά είχα να πω. This is Greece. Over!

Υ.Γ.: Μιάμιση ώρα αφού το ξεκίνησα, βρίσκω και τον τίτλο. Καλή μας νύχτα και ο θεός (ποιος;;;) να μας προσέχει!

10 σχόλια:

eeVoskos είπε...

...και φυσικά θα διαφωνήσω κι εγώ μαζί σου! Για πάμε από την αρχή:

This is Greece, για όλα αυτά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν και μας πληγώνουν. Όχι το image μας στο εξωτερικό. Στα παπάκια μου το image! Μας πληγώνουν την "τιμημένη" εθνική υπερηφάνια (μη με κατηγορήσεις και για εθνικισμό όμως - ήμαρτον!). Το ήθος, η αρετή και [μπλα, μπλα, μπλα] που υποτίθεται ότι πρεσβεύουμε σαν έθνος έχουν προ πολλού καταρρεύσει από εικόνες σαν κι αυτή. Μαζί σου είμαι λοιπόν.

Για την πορεία των ΠΑΟΚτζήδων, που κακώς αποκαλείς Βούλγαρους γιατί είναι προσβλητικό για τους κατοίκους της γείτονος χώρας, πρέπει να ξέρεις ότι δεν είχε δημιουργηθεί επεισόδιο πριν την επέμβαση των ΜΑΤ. Επίσης, τα ίδια άτομα είχαν κάνει πορεία πριν από κανά μήνα, χωρίς ΜΑΤ και χωρίς επεισόδια. Τυχαίο; Δεν ξέρω, εγώ τα γεγονότα αναφέρω. Κλασικά, 2-3 από το πλήθος τους (γνωστοί-άγνωστοι και όχι ΠΑΟΚτζήδες) επιτέθηκαν και άρχισε ο χαμός. Κακώς φωνάξαν τα ΜΑΤ "Βούλγαροι", καλώς προσπάθησαν να τους διαλύσουν. Α, και σε κάθε περίπτωση, δημοκρατία έχουμε και ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ έχει το δικαίωμα να διαδηλώνει, ακόμα και την 25η Μαρτίου. ΟΚ; Αν έχεις πρόβλημα με αυτό κατέβα στους δρόμους και ζήτα να έρθει η χούντα. :-Ρ

Και τώρα να σου πω και τα υπόλοιπα γιατί τα ακούς μόνο από τα κανάλια και δεν τα είδες με τα μάτια σου. Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Η πορεία των ΠΑΟΚτζήδων με τις μολότοφ στο Βελλίδειο κέντρο ήταν την Παρασκευή. Η πορεία με τα καμμένα αμάξια και το κλειδαμπάρωμα στο πανεπιστήμιο μερικών "Α" ήταν την επομένη. Κατηγορώ την αστυνομία λοιπόν (στο μισό άρθρο) γιατί για άλλη μία φορά ΑΠΕΤΥΧΕ να προστετέψει την ειρηνική πορεία φοιτητών , εκπαιδευτικών και εργατών. Γιατί και πάλι μπήκαν οι "Α" στην πορεία. Βέβαια δεν φταίνε οι (ειρηνικοί) διαδηλωτές ούτε τα ΜΑΤ γι' αυτό.
Άκου όμως. Όλες τις μέρες έβλεπα σε κάθε γωνιά, όπως γράφω στο άρθρο, 3-4 αστυνομικούς. Εκείνο δε το απόγευμα πήρα το αστικό για να πάω στη βιβλιοθήκη. Από το σπίτι μου ως τη βιβλιοθήκη (ο δρόμος περνάει μπροστά από τη ΔΕΘ) μέτρησα 23 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ και εκατοντάδες αστυνομικούς. Αυτά γύρω στις 3! Μέχρι το βράδυ είχαν μαζευτεί πολλοί περισσότεροι, κυρίως λόγω των επεισοδίων τις προηγούμενης μέρας.

Ρωτάω λοιπόν, πως είναι δυνατόν τόσες εκατοντάδες αστυνομικοί (τα -πάντα υπερβολικά- κανάλια λέγανε για 3500 αστυνομικούς!!!) δεν μπόρεσαν να διαλύσουν 30-40 "Α" και να τους πάνε προς την παραλία, ενώ είχαν τη δυνατότητα;;; Ήταν 100 φορές περισσότεροι!! Μα όχι, αντί γι' αυτό προτίμησαν (επειδή έτσι τους είπαν "κάποιοι" από τους WE ARE GREECE) να τους οδηγήσουν στα πανεπιστήμια, όπως κάθε φορά, ώστε να έχουν το άλλοθι του ασύλου.

...το οποίο άλλοθι όμως σου το κατέριψα με το νόμο κι εσύ συνεχίζεις να μου λες μ@λ@κίες.

Τώρα για το αν τα ΜΜΕ γυρεύουν είδηση από την είσοδο των ΜΑΤ σε ένα πανεπιστήμιο επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω. Αν ήταν όντως Μονάδα Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας και θα αντιμετωπίζαν όπως έπρεπε τις καταστάσεις. Ό,τι άλλο κι αν πω είναι φλυαρία. Ίσως περισσότερο πρέπει να κατηγορώ τον υπουργό Δημόσιας Αταξίας, ο οποίος ως γνωστόν δήλωσε πως όλα ήταν ειρηνικά!!!

Υ.Γ.: Το καλοκαίρι που με έγραψε ένας "μπάτσος", αν θυμάσαι, είχα πει "καλός άνθρωπος, με έγραψε μόνο επειδή δεν είχα το δίπλωμα μαζί μου". Για να μην λέμε και ότι θέλουμε.

Στα λόγια πάντως καλός είσαι. Πως θα αλλάξουμε τον κόσμο; Από ένα μπλογκ που διαβάζουν-δεν διαβάζουν 15 άτομα;; :-)

eeVoskos είπε...

Α, μιας που θα απαντήσεις, το ξέρω, δεν γράφεις και για τα ανήλικα τίποτα; Με αυτά που ακούμε εδώ έχουμε απαυδήσει!

eeVoskos είπε...

Καλησπέρα!
Επιγραμματικά, έχουμε:

Είναι δικαιολογία ότι κάποιος σε είπε Βούλγαρο για να μου κάψεις το αυτοκίνητο;;

Μα είπαμε, οι "Βούλγαροι" παρέλασαν την Παρασκευή. Τα αμάξια κάηκαν την επόμενη από τους "Α"! Με έχασες...

Αφού είναι όλοι φιλήσυχοι, μορφωμένοι και λογικοί πολίτες γιατί όταν τους είπαν Βούλγαρους άρχισε το ξύλο;;

Φιλήσυχοι οι ΠΑΟΚτζήδες;;; Ποιος το είπε αυτό;;!!! Αφορμή για καυγά ήθελαν! Και τα ΜΑΤ απλά τους έδωσαν την αφορμή.

Αφού όλοι αυτοί ήταν ειρηνικοί διαδηλωτές γιατί είχαν μαζί τους μολότωφ;;;

Εδώ δεν έχεις δίκιο. Έχω πληροφορίες από ...insiders ότι για πολλοστή φορά μπήκαν "Α" και πέταξαν μολότοφ. Τα ΠΑΟΚια λίγο ξύλο έριξαν γιατί δεν τους άφησαν να πάνε στην Αθήνα και να βαρέσουν τους γαύρους!! Όσον αφορά το δίκαιο του σκοπού τους δεν σχολιάζω τίποτα. Ξεφεύγει από τα όρια αυτού του ποστ. Θα μιλήσω για τον ποδοσφαιρικό φανατισμό άλλη στιγμή.

Αφού στις 2 διαδηλώσεις που αναφέρεις όλοι ήταν καλοί και μόνο 30-40 Αναρχικοί γιατί δεν τους απομόνωσαν;

Εδώ σε θέλω!! Γιατί δεν τους απομόνωσαν;; Τα ΜΑΤ τι έκαναν; Γι' αυτό τους κατηγορώ. Για κανέναν άλλο λόγο. Επειδή ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ αλλά δεν το ΕΚΑΝΑΝ.

Γιατί όλοι περιμένουμε να κάνουν οι άλλοι κάτι για μας;;

Εγώ δεν περιμένω! Κατεβαίνω κι εγώ σε μερικές πορείες :-))

Γιατί μου αναφέρεις ένα νόμο όταν εγώ σου αναφέρω πραγματικό γεγονός με ημερομηνία και ώρα εσύ επιμένεις στο νόμο;;

Γιατί αυτός είναι ο νόμος που διέπει την έννοια του ασύλου. Γιατί αυτός ο νόμος έπρεπε να ορίζει τα γεγονότα. Γιατί τα ΜΑΤ έχουν το νόμιμο δικαίωμα να μπουν όταν πραγματικά χρειάζεται μέσα στα πανεπιστήμια, χωρίς να αρθεί το άσυλο και χωρίς αυτό να "πειράξει" κανέναν.

Γιατί σε πειράζει να σου λέω ότι σε επιρεάζουν τα ΜΜΕ;; Μήπως κρύβει μια δόση αλήθειας;;

Ποιος είπε ότι με πειράζει; Δυστυχώς, το αναγνωρίζω ως φαινόμενο των καιρών, έχεις δίκιο. Προσωπικά, προσπαθώ να διαβάζω πολλές γνώμες ώστε να διαμορφώνω άποψη από μόνος μου. Πάντως, ας μην ξεχνάμε, άλλο ΜΜΕ και άλλο κανάλια!! Υπάρχουν ακόμα ΜΜΕ που κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Σε διορθώνω γιατί είπες καλό άνθρωπο έναν αστυνομικό που σε έγραψε 17€ ενώ έπρεπε να σου γράψει 200€?? Μήπως δεν έκανε καλά τη δουλειά του;;;

Ό,τι και να λες, ήταν καλός άνθρωπος ;-Ρ

Γιατί όταν δεν συμφωνείς με κάποιον, αυτός ο κάποιος πρέπει να λέει μ@λ@κίες;;;
Μήπως θα πρέπει να σκέφτεσαι λίγο περισσότερο τι θέλουν να σου πούν;;


Δες τι έγραψα:
"...το οποίο άλλοθι όμως σου το κατέριψα με το νόμο κι εσύ συνεχίζεις να μου λες μ@λ@κίες."

Είναι σαφές ότι εφόσον σου μιλάω για νόμο του κράτους, όλα τα άλλα είναι μ@λ@κίες... Κι εσύ μου αναφέρεις ότι τα κανάλια (και άλλοι εύθικτοι) μπορεί να διαμαρτυρηθούν αν τα ΜΑΤ μπουν στα πανεπιστήμια. Μα είναι ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ.

Γι΄αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη αυτή! Την παίρνω πίσω αν για οποιονδήποτε λόγο νιώθεις ότι σε έθιξα!

Τέλος, για τα 2 περιστατικά που αναφέρεις θα χρησιμοποιήσω τα πάντα επίκαιρα λόγια του Ανδρέα Κάλβου:

"Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"

Υ.Γ.1: Πάντως νομίζω ότι τελικά συμφωνούμε, απλά με διαφορετικούς τρόπους!!

Υ.Γ.2: Ζητάς επισήμως το δικαίωμα να ποστάρεις στο μπλογκ του βοσκού;;

eeVoskos είπε...

Κοίτα, η κατά γράμμα εφαρμογή του νόμου είναι επιτακτική κάποιες φορές. Όταν είναι κάτι σημαντικό. Σε περιπτώσεις παραβάσεων όμως (κάθε είδους) αυτός που διαπιστώνει την παράβαση και εφαρμόζει το νόμο είναι ο αστυνομικός. Αν σε αυτό προσθέσεις τις ληστρικές τακτικές της κυβέρνησης με τα νέα πρόστιμα, τότε ΝΑΙ, πιστεύω ότι έκανε καλά που με έγραψε μόνο 17€ γιατί πέρασα σε διπλή γραμμή ένα φορτηγό που πήγαινε με 40 (ανώτατο όριο 90), ενώ από απέναντι δεν υπήρχε αμάξι για 2χλμ.

Αν όμως μιλούσαμε για επικίνδυνη προσπέραση με 100χλμ/ώρα (στον ίδιο δρόμο) σε διπλή γραμμή με κίνηση από απέναντι θα έπρεπε το πρόστιμο να είναι διαφορετικό. Θέλω να πω ότι ο αστυνομικός έχει κρίση και όπως κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να δει πότε επιβάλλεται η απόλυτη εφαρμογή του νόμου.

Στην περίπτωση των επεισοδίων που γίνονται ενίοτε στις πορείες, θεωρώ απαράδεκτο κατ' επανάληψη να αγνοείται ο νόμος "για να μην κουραστούν τα παιδιά". Εκεί το λογικό είναι να διαλύσουν τους "Α", αλλά δεν το κάνουν τις περισσότερες φορές, ενώ πραγματικά μπορούν να το κάνουν. Το θεωρώ ύποπτο. Και δεν μιλάω για θεωρίες συνωμοσίας. Απλά ίσως οι "Α" χρειάζονται για να έχουν λόγο ύπαρξης και τα ΜΑΤ... Τι λες;

Αυτή είναι τελικά η γνώμη μου. Κάποιες φορές η επιβολή του νόμου είναι επιβεβλημένη. Αλλά και ο νομοθέτης, άνθρωπος ήταν! Ουδείς αλάνθαστος! Μπορεί το λάθος κάποιες φορές να διορθωθεί στην εφαρμογή του.

Υ.Γ.: Θα απαντάω ακόμα πιο γρήγορα όταν έρθουν τα 2Μ, δηλαδή σε 1-2 μέρες (ελπίζω!).

eeVoskos είπε...

Καλησπέρα! Γράφω με το κεφάλι ζαλισμένο από τον απογευματινό ύπνο και με αρκετές χιλιάδες λιγότερα εγκεφαλικά κύτταρα!! Είπαμε, έδωσα Πεδίο σήμερα!

Για να τελειώνουμε με τους νόμους, η γνώμη μου είναι -ίδια με τη δική σου, αλλά από άλλη οπτική- ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ εφαρμόζονται οι νόμοι εκεί που πρέπει, ας εφαρμόζονται με σύνεση τουλάχιστον όπου πρέπει ώστε να έχουν χαρακτήρα σοφρωνιστικό (όχι σαν των φυλακών) και όχι φοροεισπρακτικό. Τι εννοώ;;

Εφαρμόστηκε ο νόμος στην υπόθεση Vodafone;;
Εφαρμόστηκε ο νόμος στις (άπειρες) υποθέσεις διαφθοράς;;
Εφαρμόστηκε ο νόμος στην υπόθεση των ..."κουμπάρων", των "γαλάζιων" παιδιών ή παλιότερα στων "πράσινων" παιδιών;

ΟΧΙ, για να μη θυμηθώ και παλιότερα γεγονότα.

Φυσικά και δεν φταίει ο νομοθέτης. Και δεν πρέπει όπως λες να αγνοείται ο νόμος κατά βούληση, αλλά λίγη επιείκια δεν βλάπτει, εξαρτάται όμως από τη σημασία του θέματος.

Για τον δικομματισμό έχω προβληματιστεί πολλάκις. Μου άρεσε που στο τελευταίο επεισόδειο του "Παρά 5" βγήκε πρώτο στις εκλογές το ...3ο κόμμα, κι ας είναι πρωθυπουργός ο κακός!!!

Τον αστυνομικό που περιγράφεις τον καταλαβαίνω, αλλά και πάλι σε παραπέμπω στη ρήση του Κάλβου.

Υ.Γ.: Πάω να φτιάξω καφέ γιατί δεν την παλεύω! Τα 2Μ ακόμα να έρθουν...

eeVoskos είπε...

Όχι ρε συ. Έτσι φαίνεται ότι το μπλογκ έχει πολλές επισκέψεις! Θα επανέλθω αύριο με νέο ποστ! Καληνύχτα ...κόσμε!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΤΤΟ!!!ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΜΗΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ-ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΤΕ?
ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ Ή "ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ.
ΑΥΤΑ...ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...!!!

Υ.Γ.1:ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΛΛΟΣ ΚΑΗΜΕΝΟΣ.
Υ.Γ.2:ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ..."ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ".ΚΑΛΟ ΕΕΕ???
Υ.Γ.3:Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΔΕΣΩ ΣΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΣΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

eeVoskos είπε...

Εντελώς συμπτωματικά έπεσε στα e-χέρια μου ένα άρθρο για το άσυλο από το Βήμα. Επίσης εδώ υπάρχει το ίδιο άρθρο με τις γνώμες κάποιων πρυτάνεων.

eeVoskos είπε...

Μετά τα χθεσινά, τα οποία αμφιβάλλω αν θα ακούσατε εκεί στας Αθήνας, οπωσδήποτε θα γράψω για τον φανατισμό των οπαδών.

Πάλι επεισόδια (μόνο στο Μέγκα το άκουσα στα ψιλά, στα Αθλητικά!!!) έξω από το Παλαί ντε ...Σπορ (ο Θεός να το κάνει!).

Για όσους δεν ξέρουν το Παλαί είναι απέναντι από το Πολυτεχνείο. Εκεί λοιπόν που ΠΑΟΚ-Άρης έπαιζαν φιλικό μπασκετάκι, οι οπαδοί τους ζήλεψαν και είπαν να παίξουν ξύλο. Βγήκαν και στους δρόμους, πέταξαν και μολότοφ και μετά ΦΥΣΙΚΑ, όπως και όλοι οι άλλοι τον τελευταίο καιρό, μπήκαν στο Πολυτεχνείο και έσπασαν αμάξια, μηχανάκια και τζάμια...

Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Μόνο: ΕΛΕΟΣ!
Πρέπει επιτέλους κάποιος υπεύθυνος να αναλάβει την ευθύνη.

Χμ... λέτε να φταίει και γι' αυτό ο Τσιτουρίδης;;; :-))

Ο Πρόεδρος του τμήματός μας δήλωσε ότι προτίθεται να κάνει μήνυση εναντίον του Αρχηγού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προφανώς συμβολικά.
Και καλά θα κάνει λέω εγώ...

Αυτά! Δίνω (ξανά) αύριο μάθημα. Και μετά φύγαμε για τα γλέντια του ξαδέρφου! Το επόμενο ποστ είναι αφιερωμένο στους νεόνυμφους. Στο μεθεπόμενο όμως υπόσχομαι να ξεσπάσω για όλους τους "Α"! Ξανά! Τότε σε θέλω μαζί μου πιλότε! Κι εσένα λοχία! Μαζί με το άρμα σου!!

eeVoskos είπε...

Λες πολλά χωρίς να ξέρεις τίποτα όμως...

Για μένα το θέμα δεν είναι να φτάσει στα δικαστήρια, αλλά στη δημοσιότητα! Αφού, είπαμε, τα κανάλια κάνουν κουμάντο!

Τα άλλα τα προσπερνάω...