17 Δεκ 2006

Stay awake pill

Μα τι στο καλό να σκεφτείς και να γράψεις στο blog όταν καθημερινά βλέπεις τις μόλις 24 ωρίτσες να φεύγουν κι εσύ να έχεις κάνει μόνο τα μισά από όσα υπολόγιζες...;

Ψάχνω, που λέτε, στο Google να δω τι μπορεί να γίνει. Και τι βλέπω! Φυσικά Σούπερμαν δεν είμαστε για να στροβιλίσουμε τη γη και να κάνουμε τον χρόνο να κυλάει πιο αργά, αλλά μπορούμε τουλάχιστον να μην χάνουμε χρόνο στο κρεβάτι... Για τον ύπνο μιλάω φυσικά!

Διάβαζα λοιπόν ότι φτιάχτηκε ένα χάπι μαγικό που υπόσχεται να μας κάνει να ξεχάσουμε τον ύπνο! Μάλιστα οι δημιουργοί του δηλώνουν ότι δεν έχει καν παρενέργειες. Καλά, αυτό σίγουρα χρήζει περισσότερης έρευνας. Πάντως το χάπι ήδη έχει δοκιμαστεί στα "αθώα" πειραματόζωα, τον Βρεττανικό στρατό, όπως θα διαβάσετε στο BBC.

Μπορεί για πολλούς ο ύπνος να είναι μία από τις χαρές της ζωής, κι ας είναι η πλησιέστερη προς το θάνατο εμπειρία που μπορούμε να έχουμε! Δεν έχουν υπάρξει όμως στιγμές που νιώθετε ότι κάθε λεπτό (ύπνου) που χάνετε το κερδίζει κάποιος άλλος; Το λέει και η πόρτα μας!! (Ε, Ναταλία;;)



Αν δεν θέλετε τις υπόλοιπες ώρες τις ημέρας να τρέχετε για να προλάβετε αυτόν τον "κάποιο" που κέρδιζε στον ύπνο σας... the stay-awake pill awaits!

Δεν υπάρχουν σχόλια: