18 Νοε 2007

iPod Father

Όχι, δεν είναι άλλη μια έκδοση του iPod. Είναι απλά ένα πάντρεμα του παλιού με το καινούριο! Πετυχημένη μάλιστα!! Ο φάδερ είναι κι αυτός ένας -υποθέτω- ικανοποιημένος χρήστης του νέου iPod Nano. Του iPod nano της little sister Βαγγελίτσας!

Αυτό που αποτελεί θέμα για το blog δεν είναι φυσικά η παραπάνω φωτογραφία. Ο φάδερ, αν και παλιός χρήστης της τεχνολογίας πάσχει λίγο στην ταχύτητα προσαρμογής σε ένα νέο gadget.

Νέα κάμερα; Ωχ!
Νέο κινητό; Ξανά ωχ!
Νέα Windows; Ωχ, ωχ, ωχ! (καλά, αυτό το λένε πολλοί!!)

Εκεί είναι που το iPod διαφέρει. Απλότητα στη χρήση, απλά υπέροχο design και μπόλικο eye candy, συνιστούν μια απόλυτα επιτυχημένη συσκευή. Ακόμα και στα χέρια ενός πενηντάρη που απέχει από το να χαρακτηριστεί gadget-άκιας, είναι παιχνιδάκι. Έτσι δεν είναι φάδερ;

Κλείνω το αρθράκι-εγκώμιο προς το iPod με ένα σχόλιο που είχα γράψει παλιότερα στο blog του Fouster:

Ήμουν μια μέρα σε ένα κατάστημα και χάζευα mp3 players. Είχα "εντολή" από τη Βαγγελίτσα να της βρω ένα σε καλή τιμή. Το μάτι μου πήγε σε μια προσφορά συσκευής (no name) με 2GB μνήμη, με ραδιόφωνο, επαναφορτιζόμενο και τιμή 35€! Δίπλα του ήταν το (παλιό) iPod nano με το 2GB μνήμης, χωρίς ραδιόφωνο και με τιμή τουλάχιστον 100€ παραπάνω από το άλλο! Ε, λέω μέσα μου... "Εγώ θα 'παιρνα το iPod"! Αν κάποιος πει ότι είμαι θύμα του marketing της Apple, ας τολμήσει να το συγκρίνει με οποιοδήποτε άλλο mp3 player. Εδικά αν έχεις κάποιον να σου το φέρει από Αμερική (=γενναία έκπτωση) δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι.

Καλοδούλευτο Βαγγελίτσα! Thank you Fouster!

4 σχόλια:

Ναταλία είπε...

Καλά,ε...μιλάμε για πολύ hi-tech οικογένεια! :-)
Ο father με το γυαλί και το iPod στο χέρι, είναι όλα τα ευρώ!!!!!!!

+poulia είπε...

Δεν ξέρω να πω αν αυτό το άι ποντ είναι καλό ή όχι. Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι είμαι μόλις 24 χρόνων και ήδη δεν μπορώ να ακολουθήσω την τεχνολογία.
Που να πενηνταρίσω!!!

eeVoskos είπε...

Don't worry +poulάκι μου! Θα σε κάνουμε εξπέρ στην τεχνολογία!

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλά φοβερό...!!!Αν είχε και ραδιόφωνο θα ήταν η τέλεια συσκευή!Τελικά έκανα λάθος που δεν το ήθελα από την αρχή!