9 Απρ 2008

Ντοπάρισμα στην Άρση Βαρών: Αποκάλυψη τώρα!

Για όλα φταίει η Κινέζα! Δεν το λέω εγώ. Το γράφουν και οι αυριανές εφημερίδες!


Η Κινέζα που λένε όλοι ότι μας έστειλε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ τα φάρμακα που περιείχαν παράνομες ουσίες, αντί για απλές βιταμίνες είναι η γνωστή Τσουν Λι του Street Fighter. Σε όλους είχαν φανεί περίεργα όσα έκανε στο γνωστό παιχνίδι. Οι υποψίες για ντοπάρισμα είχαν βγει αληθινές τότε και όλοι περιμέναμε εναγωνίως ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της.

Γνωστή για τις φιλοσκοπιανές αντιλήψεις της, αποφάσισε να χτυπήσει τώρα που η χώρα μας βάλλεται από παντού όσον αφορά το Μακεδονικό ζήτημα. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις έβαλε σε ισχύ το ύπουλο σχέδιό της να μας χτυπήσει εκεί που πονάμε: στην περηφάνια μας!

Η ομάδα που μας έκανε περήφανους με τις τόσες διακρίσεις βρέθηκε ντοπαρισμένη. Κι άντε τώρα να μας πιστέψουν ότι φταίει η Κινέζα. Ας κάνουμε τον Κινέζο καλύτερα...

Πέρα από την πλάκα, είναι ντροπή όσα γίνονται. Απροκάλυπτα ψεύδη από παντού, και για μία ακόμη φορά η αλήθεια θα κουκουλωθεί όπως-όπως. Και ο ελληνικός λαός, που "ποτέ δεν ξεχνά", πάλι θα πιει το ποτό της λήθης. Έτσι δεν έκανε και με τις υποκλοπές, με τα ομόλογα, με τα καμμένα, με τη Θεμοζαχοπουλειάδα; Ξέχασα κάτι; Μάλλον πολλά. Αλλά, ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, έτσι είμαστε εμείς. "ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ" είμαστε. Εγώ βαρέθηκα...

Πιο πολύ στεναχωριέμαι, ειδικά για την ομάδα της άρσης βαρών, γιατί αμαυρώνεται το όνομα μιας ομάδας που μαζί της βιώσαμε στιγμές όπως αυτή:



(αν κάποιος δεν θέλει να το δει όλο, ας το προχωρήσει στο 4ο λεπτό)

13 σχόλια:

Swell είπε...

Ο ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ ΦΤΑΙΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Αλλη μια φουσκα που τελικα εσκασε...ηταν δεδομενο οτι καποια στιγμη θα γινοταν και αυτο αφου ειχε συμβει κατι παρομοιο και στο παρελθον...Ολα σαπια ειναι στους καιρους μας πλεον,απορω πως θες να γινεις πατερας βοσκε?πως θα προστατεψεις το παιδι σου σε μια τετοια κοινωνια σαπια...?Δεν εισαι ο μονος που βαρεθηκε...να εισαι σιγουρος γι΄αυτο!!!

Υ.Γ.:Θελω αφιερωμα για την εκδρομη σου...

eeVoskos είπε...

Μα, γιατί νομίζεις ότι έχω δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να γίνω πατέρας;; Λόγω σαπίλας...

Για την Πράγα, μάλλον δεν σε κάλυψε το μίνι αφιέρωμα της Ναταλίας. Μπορεί να το κάνω εγώ ...πριβέ!

Ανώνυμος είπε...

Ένα ρητό των δικηγόρων λέει:
"Είναι προτιμότερο να είναι ελεύθεροι 1000 ένοχοι, από το να είναι ένας αθώος στη φυλακή"
Αδικείς τον Πύρρο, φωτογραφίζοντας τον.

eeVoskos είπε...

Μάλλον ανώνυμε δεν διαβάζεις τι γράφω. Λέω ότι στεναχωριέμαι που, με όσα γίνονται, σπιλώνεται το όνομα της ελληνικής άρσης βαρών που μας έχει χαρίσει στιγμές όπως αυτή του Πύρρου.

Κατά τ' άλλα, συμφωνώ με το ρητό σου. Αλλά να κάνουμε επιτέλους κάτι και για τους χίλιους...

Ανώνυμος είπε...

Ίσως να φοβάσαι αυτό που φοβάμαι...

Ανώνυμος είπε...

...μα δεν ηταν μινι αφιερωμα για την εκδρομη σας αλλα για τον ΠΑΟΚ και για τα στραβα της εκδρομης σας...μια φωτο απο την παρεα σας στη Πραγα δεν ειδα...εχω ακουσει διαφορα περιεργα για τη συγκεκριμενη πολη και θελω να μου πεις αν ειναι αληθεια ή οχι!!!

Υ.Γ.:Αν ειναι πριβε θελω να μου πεις τα παντα...ακομη και τι εκανες τα βραδια εκει...

Ανώνυμος είπε...

Τι φοβασαι ανωνυμε και τι φοβαται ο βοσκος???

eeVoskos είπε...

Παραφράζοντας τον Καζαντζάκη:

«Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι λεύτερος»

Ανώνυμος είπε...

Εγω ξερω τι φοβασαι...
Εγω ξερω τι ελπιζεις...
Εγω ξερω ποτε θα εισαι
λευτερος πραγματικα...

(η απαντηση...πριβε)

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ομορφο το βιντεακι και πολυ ομορφη η στιγμη της απονομης...ακρως ανατριχιαστικο...σε κανει να ξεχνας τις αηδιες περι ντοπαρισματος

eeVoskos είπε...

Ποιητή μου εσύ! Θυμάσαι όταν το βλέπαμε ζωντανά (από την TV βέβαια);; Μεγαλείο!

Ναταλία είπε...

Πολύ είχα ζηλέψει τότε, θα ήθελα να ήμουν εκεί! Πάντως θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα άσπρα πρόβατα ανάμεσα στα μαύρα.......