5 Μαΐ 2008

Μαθήματα χρήσης φλας

Σε όλους τους τσομπάνηδες που θέλουν να λέγονται οδηγοί, στους βοσκούς (με την κακή έννοια της λέξης!) που ποτέ δεν ανάβουν φλας, που δεν προσέχουν τους πεζούς, που διπλοτριπλοπαρκάρουν όπου να 'ναι κάνοντας τις 4 λωρίδες 2, που περνάνε τα stop και τα κόκκινα φανάρια σαν να μην υπάρχουν, που χώνονται κουτοπόνηρα δεξιά σου στο φανάρι για να μην περιμένουν στην ουρά, που μου γρατσουνάνε το αμαξάκι μου γιατί οδηγούν πιωμένοι με το κινητό στο χέρι πηγαίνοντας με 100 σε ένα στενό που το όριο είναι 10...

Σε όλους αυτούς, και σε μένα μαζί γιατί ενίοτε δεν οδηγώ τέλεια άθελά μου :-Ρ, αφιερωμένο το παρακάτω βίντεο!

Είναι μια σκηνή από την ταινία Shoot 'Em Up με πρωταγωνιστές τον Clive Owen και την Monica Bellucci. Στην σκηνή ο πρωταγωνιστής "τα παίρνει" με έναν οδηγό που κάνει σφήνες χωρίς να ανάβει φλας και του δίνει αυτό που του αξίζει!!



Τη σκηνή αυτή δεν τη βρήκα online, οπότε την έκοψα από την ταινία και την ανέβασα στο YouTube, με ελληνικούς υπότιτλους για όσους δεν ακούνε καθαρά τους διαλόγους. Μέχρι τη στιγμή που γράφω αυτό το post, το βίντεο έχει κολλήσει στο processing. Ελπίζω ως το πρωί να μπορείτε να το δείτε.

3 σχόλια:

Cybergoulion είπε...

Το βίντεο σου δε θα το δω διότι θέλω να δω την ταινία πρώτα αυτές τις μέρες, αλλά έχει καμία σχέση με αυτό;

eeVoskos είπε...

Το βίντεο είναι ψιλοspoiler, αλλά μπορείς να το δεις χωρίς να σου καταστρέψει τη "μαγεία" της ταινίας!

Ευχαριστώ για το link για το κατά τ' άλλα άσχετο ...Flash Lesson ;-)

Ritmo Pilot είπε...

Κι εγώ που από τον τίτλο νόμιζα ότι άρχισες να παρακολουθείς μαθήματα φωτογραφίας... Κρίμα!