21 Ιουλ 2008

ΕΠΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ!

Έστω και λίγο καθυστερημένα -άλλωστε, το καλό πράγμα αργεί- σας παρουσιάζω σε αποκλειστική μετάδοση το καλύτερο βίντεο όλων των εποχών!!! Είναι η κορυφαία ίσως στιγμή μια κορυφαίας βραδιάς της ορκωμοσίας!



Υπάρχει άφθονο υλικό από όλη την ημέρα για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση. Ας είναι καλά οι παπαράτσι (Ναταλία και Jim). Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να τα ετοιμάσω όμως, γι' αυτό έβαλα προς το παρόν μόνο το ΕΠΙΚΟ βιντεάκι. Επιπλέον, εδώ θα βρείτε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από το πρωί της ορκωμοσίας κι εδώ από το βράδυ στα μπουζούκια.

Ελπίζω όλοι να περάσατε όμορφα εκείνη τη μέρα.

Υ.Γ.: Απαγορεύεται η αναμετάδοση, αντιγραφή, κλπ του βίντεο χωρίς γραπτή άδειά μου. Η εν λόγω άδεια κοστίζει $10.000.000 ή μια βραδιά στο πρώτο τραπέζι στον Πλούταρχο!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, το πολυαναμενόμενο βίντεο δημοσιεύτηκε!!
Γεια σου Στράτο
Καλή σταδιοδρομία...

Unknown είπε...

Αντιπροσωπευτικό του κλιματος της βραδιάς το video για εμάς που δεν μπορέσαμε να είμαστε εκεί! Αν και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις σε ότι κάνεις από δω και πέρα!
Καλή τύχη!

Υ.Γ. Πολύ καλό το ζεϊμπέκικο αν και ο παλιός είναι αλλιώς (βλ. Duddy)! Ωστόσο την παράσταση έκλεψε η Θεία με δύο στροφές μόνο!Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Excuse me...άκουσα καλά??"Γεια σου Στρατο...καλή σταδιοδρομία" δια στόματος Πλουτάρχου???Καλοοο! Βρήκα που λες Στράτο το blog, χαζεψα τις φωτογραφίες σας και αυτο που εχω να πω ειναι ότι η βραδιά και γενικότερα η μέρα, ήταν απολυτα επιτυχής, όχι γιατι δεν πηγε τίποτα στραβά όσον αφορά την οργάνωση κλπ. αλλά γιατι είχες δίπλα σου πολλούς καλούς φίλους που χάρηκαν το ίδιο με σένα , αυτήν την σημαντικη σου στιγμή!!Θα συμφωνήσεις, πως η μέρα θα ήταν χάλια αν δεν είχες κανέναν να μοιραστεί την χαρά σου! Αυτό που ευχομαι λοιπόν, είναι να μην χαθείτε μεταξύ σας, να σηκωνετε το ρημάδι το τηλεφωνο να πειτε ενα γεια στον παλιο καλο φίλο,να κανονιζετε ταξιδάκια μαζί, κι ας ειστε πιθανον σε άλλη πολη, κι ας εχετε πήξει (έτσι δεν γράφεται?) στην δουλειά και στις υποχρεώσεις!Γιατι όπως λέει και ο μικρός πρίγκηπας:"Είναι λυπηρό να ξεχνάς έναν φίλο.Δεν έχουν φίλο όλοι οι άνθρωποι." και επειδή είπα πααααααρα πολλά, κλείνω με μια δευτερη Θεσσαλλλλλονικιότικη ευχη: Καλλλλή Σταδιοδρομία!

Ναταλία είπε...

Ας είναι καλά ο father, που έκανε τη δουλειά του ;-) Νομίζω ότι καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσε να σου κάνει, μετά από αυτό το σκηνικό έλαμπες!!!

@Μαίρη: Άσε το ζεύγος Θεοδώρου έδωσε ρέστα εκείνη την μέρα! Μπορεί να έχει 10+ χρόνια να πάει στα μπουζούκια, αλλά είναι ακόμα σε φόρμα χχχ


@Μαρίνα: Εγώ κρατάω το να "κανονίζετε ταξιδάκια"... :-) Κανείς για Καλαμπάκα;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Όλα ήταν υπέροχα (ειδικά εσύ που ΈΛΑΜΠΕΣ!!!) και όλοι πέρασαν τέλεια! Νομίζω πως θα είναι μια αξέχαστη μέρα και μια ακόμη πιο αξέχαστη βραδιά!!!


Υ.Γ.:Μεγάλο λάθος να περάσεις το συγκεκριμένο βιντεάκι στο κινητό του father, πολύ μεγάλο...

Ναταλία είπε...

Πιο μεγάλο απ'ότι μπορείς να φανταστείς!

eeVoskos είπε...

@Mary:
Το παραδέχομαι, ο παλιός είναι πρότυπο στη ζεϊμπεκιά! Θα βάλω κι άλλα βιντεάκια για όσους δεν ήταν παρόντες. Πάντως σ' ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες και ήρθες το πρωί. Μετράει πολύ για μένα.

@Μαρίνα:
Πολύ καλά τα λες! Χαίρομαι που είχα πολλούς φίλους μαζί μου, αν και ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ... Στην επόμενη ορκωμοσία ίσως!! Για τον Πλούταρχο, καλά άκουσες! "Γεια σου Στράτο" και μετά μας τραγουδούσε (εμένα και τον father) για να χορέψουμε! Μεγαλεία!!!
Καλά να περάσεις μακριά στα ξένα!

@Αδερφές μου:
Τόσο χάλια, ε; Έχει κυκλοφορήσει σε όλα τα Τρίκαλα υποθέτω... Ελπίζω να μη με δω στο δελτίο του Star!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΟΡΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΛΙΓΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΚΟΜΗ..!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..!! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

It was a really perfect day & night..!! It was a night, especially for you, to remember your swearing day..!!The ones who did not come for some reasons,they missed a unique and eventful 24hr day..!!Anyway I believe nothing went wrong that day.Since the 18th of July things are completely different for you..!!
Above all you have graduated from a good university (famous in Europe)& also John Ploutarchos got to know you..!!He is not in doubt any more as to who really Stratos is..!! Congratulations & my best wishes for a post-diploma abroad.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές είναι στιγμές που μένουν. Όσο για τον father αφού τον είδα και πάνω στις στροφές δεν περιγράφω άλλο μιας και τον ήξερα μόνο σαν αφεντικό :P...
Όπως και να έχει το θέμα συγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία και μακάρι να σου είναι όλες οι πόρτες ανοιχτές.

eeVoskos είπε...

Σας ευχαριστώ όλους! Father, it was a great day, indeed! I hope that your wishes for an MSc will be granted! ;-)

Cybergoulion είπε...

Το χάρηκες ΤΟΣΟ πολύ τελικά, ε;

eeVoskos είπε...

Δεν μπορώ πια να το κρύψω!