21 Φεβ 2009

1 μήνας

1 μήνας από το προηγούμενο post (η Έβελυν μου το θύμισε) και τίποτα δεν βρήκα να γράψω. Απαράδεκτος. Μη σχολιάζετε. Πρέπει να λάβω μέτρα σύντομα. Α, κομίστες ζητούνται...! ;-) Με σένα εκεί που σφυρίζεις αδιάφορα, πρέπει να τα πούμε!

Μιας που το' πιασα, ας το συνεχίσω για μια παράγραφο ακόμα. Ψάχνοντας για μεταπτυχιακά, μόνο αδιέξοδα βρήκα στο θέμα της υποτροφίας. Οι περισσότερες είτε είναι απείρως δύσκολο να αποκτηθούν (ξέρετε, βαθμός πτυχίου 9,9 και εξετάσεις σε όλα τα μαθήματα της σχολής), είτε φωτογραφικές, του τύπου: αιτήσεις γίνονται δεκτές από φοιτητές που κατάγονται από την Κάτω Κωλοπετινίτσα, έχουν μικρό όνομα Αρχίδαμος, ύψος 1,80 και χρώμα ματιών πράσινο με δύο τόνους γαλάζιου.

Αποφάσισα, λοιπόν, όταν μια μέρα γίνω μεγάλος και τρανός να δωρίσω μια υποτροφία με το όνομά μου (Η Υποτροφία του Βοσκού) χωρίς κριτήριο (οι υποψήφιοι θα περνάνε από συνέντευξη από το ΔΣ της Βοσκείου Σχολής). Έτσι, γιατί είμαι μεγαλόψυχος!

6 σχόλια:

Cybergoulion είπε...

Κάνει τελικά μεταπτυχιακό ο Αρχίδαμος;

Ανώνυμος είπε...

να σου πω εγω ενα θεμα για να γραψεις..."http://kazani.gr/2009/02/23/dimiourgikes_fwtografies.html"
να τι μπορεις να κανεις με το βοσ-κοπαδι σου.

Ανώνυμος είπε...

δες και αυτο...http://kazani.gr/2007/05/02/red_animals.html
ΕΕΕΕΕ???????????καλο !!!!

eeVoskos είπε...

Spammer :-Ρ Γι' αυτό με τα πρόβατα έχω μπόλικο υλικό! Θα γελάσει ...και το παρδαλό κατσίκι!

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που έψαχνα που λες για αγοραστές, έπεσα πάνω σου!Τελείως τυχαία πάντα ε.. Διαθέτω λοιπόν ελεύθερο χρόνο με το τσουβάλι και κάνω και δόσεις (μέχρι 252 άτοκες)!!A,έχω ΚΑΙ εκπτωτικά κουπόνια για τις επόμενες αγορές σου!! Ε νομίζω καλύτερα από εδώ δε θα βρεις..Τι λες? It's a deal?

eeVoskos είπε...

Με βολεύεις! Όταν βρω ελεύθερο χρόνο για να έρθω στη Σαλονίκη, θα αγοράσω τον ελεύθερο χρόνο σου ;-)