27 Μαρ 2006

Θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει

Κάτι τέτοιο θα αναφώνησαν όσοι ήταν στα Μετέωρα την επομένη του συμβάντος. Η είδηση δεν είναι νέα. Έχει ένα μήνα περίπου που έγινε. Μόλις τώρα όμως κατάφερα να συγκεντρώσω το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό για να την αναμεταδώσω!



Είναι τρομαχτικό το τί θα γινόταν αν παιρνούσε κάποιος από κάτω την ώρα που αυτό το τεράστιο κομμάτι πέτρας (πάνω από 500 τ.) έλιωνε την άσφαλτο. Τα συντρίμια του ακόμα δεν έχουν μαζευτεί όλα!

Βέβαια, για να λέμε του στραβού το δίκιο (δηλαδή το δικό μου δίκιο, αφού τώρα σας γράφω με ...ένα μάτι!), δεν φταίει ο βράχος που έπεσε! Ο συνήθης ύποπτος, ο άνθρωπος, φρόντισε να παρέμβει αρκετά στο φυσικό τοπίο των Μετεώρων, ώστε με την πρώτη δυνατή βροχή να προκληθούν κι άλλες πολλές κατολισθήσεις. Εδώ και καιρό γίνονται έργα για να φτιαχτεί ...πάρκινγκ για τους τουρίστες και τσιμεντώνουν ανεξέλεγκτα όπου βρουν :-/

Ου να μου χαθούνε! Όλοι τους! Αλλά που θα πάει, εκλογές έρχονται και τότε θα πέσει ο ουρανός να πλακώσει αυτούς...

4 σχόλια:

Cybergoulion είπε...

Άμεση ενημέρωση, γουστάρω! Δεν ξέρω αν έμαθες, βυθίστηκε και ο Τιτανικός. Μόλις συγκεντρώσω το υλικό θα σου το στείλω να το δημοσιεύσεις!

eeVoskos είπε...

LOL!

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που επιτέλους άρχισες ξανά να ασχολείσαι με το blog...
αλλά επίσης αφόυ δεν έγινες Πυροσβέστης (θυμίσου ένα βράδυ στο up town) και αποφάσισεν να αντιγράψεις το σάκη τον υδραυλικό;;;;;;;;; Όλο για καζανάκια και μπαγιάτικα νέα γράφεις...
Σε λίγο θα σε βγάλει κι ο Εισαγγελάτος!!!!

eeVoskos είπε...

Μην πυροβολείτε τον βοσκό!
Είμαι και στεναχωρημένος...
Έμαθα ότι σταυρώσαν τον Χριστούλη :-(
Ελπίζω να έχω σύντομα έτοιμο ένα ρεπορτάζ και γι' αυτό το θέμα. Θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω το απαραίτητο υλικό μέχρι την Κυριακή του Πάσχα!!! ;-)
Αν δεν συμβεί καμιά απρόβλεπτη ανάσταση ως τότε...!