25 Δεκ 2006

Καλά Χριστούγεννα!

Με συγκινεί να μαθαίνω ότι αυτό το blog κάποιοι το διαβάζουν, ακόμα κι αν το πλήθος των σχολίων είναι ελάχιστο (την είπα την κακιούλα μου)! Συνεπώς συνεχίζω!

Έχω αναφέρει παλιότερα ότι μου αρέσει να γράφω ιστορίες. Αυτό που δεν έχω πει (δικτυακά τουλάχιστον) είναι ότι μου αρέσει ακόμα περισσότερο να δημιουργώ φανταστικούς κόσμους στο μυαλό μου!! Αποφάσισα λοιπόν να γράψω σε ένα από τα επόμενα post μία τέτοια φανταστική ιστορία. Νομίζω ότι θα αρέσει σε όσους διαβάζουν μυθιστορήματα. Ίδωμεν!

Κατά τα άλλα, η επιστροφή μου στην Καλαμπάκα "σημαδεύτηκε" από τη φιλοξενία των φίλων Fouster και X.K. και φυσικά από την παρουσία του...

IBIZA

Το αυτοκινητάκι είναι απλά τέλειο, αλλά (κι) αυτό μάλλον θα το γράψω σε επόμενο post, καθώς πρέπει να ευχαριστήσω επίσημα και δημόσια τον Άϊ-Βασίλη-Φάδερ για το τρομερό αυτό δώρο! Ήμουν καλό παιδί όοολο το χρόνο βλέπετε και αποφάσισε φέτος να μου φέρει το δώρο μου νωρίτερα! Κατά τα άλλα η διαμονή των παιδιών στην Καλαμπάκα ήταν τρομερή, φανταστική και ανεπανάληπτη εμπειρία. Ε, παιδιά;;

Χρόνια Πολλά στον Χ.Κ. και Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Εύχομαι να αργήσει η μέρα που θα πούμε Χρόνια Πολλά και στους Γιάννηδες, γιατί αυτές τις διακοπές τις χρειάζομαι... (Ουδέν σχόλιο)

Υ.Γ.: Ελπίζω να δω επιτέλους σχόλιο του Χ.Κ. σ' αυτό το blog! Μετά θα έχω ολοκληρωθεί ...ως blogger ;-)

6 σχόλια:

Lampros είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Lampros είπε...

Χρόνια πολλά!
Καλά να περάσουμε αυτές τις μέρες στην Καλα-μπάκα!!

eeVoskos είπε...

Μα καλά, λογοκρίνεις τον εαυτό σου; :-)
Κερνάω καφέ αύριο στο Millennium!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2007!

ΥΓ:eeVoskos, πιστεύω πως τώρα έχεις ολοκληρωθεί ... ως blogger ;-)

Fouster είπε...

Kαλή Χρονιά και απο μένα!!!
Η διαμονή στην Καλάμπακα ήταν άψογη περάσαμε πολύ ωραία!
Σε περιμένουμε Θεσσαλονίκη!

eeVoskos είπε...

Oh, now I'm finished!!!