4 Μαρ 2007

"Τυφλά μάτια"

Το πρόβλημα

Κυριακή απόγευμα. Έχει ματς. Και τί ματς! Σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός! Πεινάς, αλλά δεν θέλεις να φας (ξανά) πίτσα. Βλέπετε μετά τα 4-5 πρώτα χρόνια φοιτητικής ζωής έρχονται οι τύψεις για την μπάκα που δημιούργησαν με κόπο τα πιτσόνια και τα γυρόνια! Anyway, συνεχίζω: Πεινάς, αλλά δεν θέλεις να χάσεις ούτε λεπτό από τον αγώνα. Τι κάνεις; 2-3 αυγουλάκια;; Γιατί όχι; Ακούγεται ωραίο και σχετικά ελαφρύ για βραδυνό... Χρόνος για ομελέτα δεν υπάρχει, βραστά δεν μας αρέσουν, αλλά και τα μάτια θέλουν να είσαι πάνω από το τηγάνι!

Η λύση

Εφόσον δεν φρόντισες να φας στο διάλειμμα του ημιχρόνου, βάζεις στα γρήγορα λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί και επιστρέφεις στο καθιστικό. Όταν αρχίσει να μυρίζει κάτι καμμένο πετάγεσαι στην κουζίνα, σπας στα γρήγορα 3 αυγά και τα πετάς στο τηγάνι. Ξανά πίσω στο καθιστικό! Ο Ολυμπιακός χάνει τριπλή ευκαιρία και η ψυχή σου πάει στην κούλουρη, αλλά επιστρέφει χάρη στον Εμπέντε! Όταν αρχίζει να μυρίζει κάτι -διαφορετικό από το προηγούμενο "κάτι"- καμμένο ξαναπηγαίνεις στην κουζίνα και κάνεις την κίνηση ματ: αντί να αρχίσεις να περιλούζεις με λάδι τα αυγά όπως κάνει η μαμά σου, απλά τα αναποδογυρίζεις!!

Κάπως έτσι γίνονται τα "τυφλά μάτια"! Μην σας τρομάζει ο καμμένος κρόκος. Τα αυγά είναι -σχεδόν- το ίδιο νόστιμα! ;-) Κάπου εκεί ο Παπαδόπουλος κάνει το 1-0 και αρχίζεις να νιώθεις ότι αξίζεις να φας κι ένα γλυκάκι! Έτσι κι αλλιώς, πίτσα δεν έφαγες!

Υ.Γ.: Fouster λυπάμαι για τα 50€ του στοιχήματος, αλλά κι εσύ στον Γαύρο βρήκες να ποντάρεις;;!

4 σχόλια:

Fouster είπε...

Μα έσκασα!! Δεν ήθελαν να βάλουν γκολ. δεν ήθελάν ρε παιδί μου !!
Καστίγιο μόνος του και την πετάει από πάνω.
Ριβάλντο μόνος του και κάνει πάσα πίσω!
200 άτομα μπροστά από τον Τερματοφύλακα και πάλι τίποτα!
Δεν ήθελάν! Πραγματικά το πιστεύω!
Αφού είχε φτάσει 80' και έλεγα Θεε μου τουλάχιστον αν δεν νικήσει να χάσει ο μαλάκας!
Και μόλις μπήκε το γκολ ε πέθανα στα γέλια! Οι παλιο παπάρες! Καλά και μετά οι δηλώσεις ήταν τραγικές. Ήταν που ήταν ο Ολυμπιακός παλτό ο ΠΑΟ ήταν 5 φορές χειρότερος. Και βγαίνει ο άλλος που έβαλε το γκολ και πετάει το κορυφαίο! Οι παίχτες μας έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους!! Εκεί γελούσα για καμμιά ώρα. Τι να πεις ελληνικές ομάδες!
Τα λεφτά θα ξαναβγουν δεν πειράζει.Έτσι είναι αυτά!

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι λύσεις να ξέρεις ότι είναι προσωρινές....μιλάω για την μπάκα...Το έχω δοκιμάσει και γω...Ξέρεις που την πατάω???
Μπορεί για κάποιο διάστημα να σταματήσω να τρώω από έξω, αλλά όταν αρχίσω δυσκολεύομαι να το κόψω...είναι σαν το τσιγάρο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Διαβασε καλα το παρακατω και προσεχε πιο πολυ την επομενη φορα που θα φτιαξεις ομελετα ή αβγα φιλαρακο:
Το παρακάτω γεγονός είναι πραγματικό ιατρικό περιστατικό ,συνέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσ/νίκης το 1995 (τώρα το Νοσοκομείο λέγεται Γεννηματά),το έμαθα από τον γιατρό που είχε υπηρεσία και έχει ως εξής:

Μια ωραία πρωία παρουσιάζεται στο Νοσοκομείο ένα ζευγάρι . η γυναίκα είχε έγκαυμα στην πλάτη και κρανιακή κάκωση ενώ ο άντρας είχε
θλαστικό τραύμα στο πέος.
Το ζευγάρι μετά από μία θυελλώδη ερωτική βραδιά ξυπνάει το πρωι
και πάει να ετοιμάσει πρωινό. Ο τύπος παίρνει το τηγάνι και ετοιμάζει μία ομελέτα. Όμως ταυτόχρονα ζητά από την κοπελιά του έναν πεοθηλασμό.
Η κοπελιά γονατίζει και ικανοποιεί την επιθυμία του συντρόφου της.
Ο τύπος τότε αποφασίζει να κάνει ένα εντυπωσιακό γύρισμα της
ομελέτας (σαν αυτά που κάνουν οι επαγγελματίες σεφ). Για κακή του όμως τύχη η ομελέτα φεύγει από το τηγάνι και πέφτει στην πλάτη της κοπελιάς,η οποία του δαγκώνει το πέος , και ο τύπος κατεβάζει αντανακλαστικά το τηγάνι στο κεφάλι της.....Περιττό να σας πω τι γέλιο έπεσε στο νοσοκομείο.....
keep up the good work...

eeVoskos είπε...

Χαχα! Έχουν δίκιο λοιπόν οι έρευνες που λένε ότι τα περισσότερα ατυχήματα στο σπίτι συμβαίνουν στην κουζίνα!