24 Νοε 2007

Voskomic - The Silencer of the Lambs (part 2)

Επιστρέφω με το δεύτερο μέρος της πρώτης ιστορίας του Βοσκόμικ. Καταστάλαξα (μάλλον!) στην ονοματολογία των επεισοδίων οπότε θα δείτε μια μικρή αλλαγή και στον τίτλο του πρώτου μέρους του κόμικ.

Θέλω επ' ευκαιρίας να ευχαριστήσω όλους τους καλούς ανθρώπους που βάζουν τις φωτογραφίες τους στο ίντερνετ και τις χρησιμοποιώ σαν πρώτη ύλη! Κανονικά, για να είμαι "νόμιμος" πρέπει να αναφέρω όλες τις πηγές μου, αλλά επειδή κάθε μέρος του κόμικ προκύπτει από σύνθεση και μοντάζ δεκάδων φωτογραφιών, καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο.

Θα αρκεστώ λοιπόν στο να αναφέρω τρία websites από τα οποία παίρνω το 99% των φωτογραφιών. Μιλάμε για θησαυρό φωτογραφιών! Το ένα είναι το γνωστό Flickr που έχει κυρίως μη επεξεργασμένες φωτογραφίες που οι χρήστες του εθελοντικά ανεβάζουν και μοιράζουν ελεύθερα σε όλους. Το δεύτερο και πιο καλλιτεχνικό είναι το DeviantArt. Εκεί θα βρείτε κυρίως επεξεργασμένες φωτογραφίες τρομερής ποιότητας. Βρήκα μάλιστα μία φωτογραφία με υπέροχα χρώματα και φωτισμούς για την οποία ο χρήστης που την ανέβασε ισχυρίζεται ότι την επεξεργαζόταν 2 μήνες! Το τρίτο είναι το FXShare και έχει κυρίως ψηφιακές εικόνες φτιαγμένες στον υπολογιστή. Αν θελήσετε ποτέ φωτογραφίες, τώρα ξέρετε που να ψάξετε.

Όπως πάντα περιμένω σχόλια και προτάσεις για βελτίωση του κόμικ. Καλή ανάγνωση!

7 σχόλια:

Cybergoulion είπε...

Τι ωραίο φωτορομάντζο! Η ταινία πότε με το καλό; Ο μικρός ήρως της ιστορίας γιατί ομιλεί την αγγλικανική; Τυγχάνει αγγλοσάξων; Evge aksa, polu kalo, alla epi8umw na to kaneis dual band, na einai kai sthn ellhnikh. Πάντως αν ο βοσκός βρίσει κανένα, βάλτον να του πει "Άει φακ γιου ρε!". Ινσταντ κάλτ σε μιλάω!

eeVoskos είπε...

Μια υπερπαραγωγή όπως το Voskomic που απευθύνεται σε δισεκατομμύρια ανθρώπους (και πρόβατα) σε όλον τον κόσμο (και άλλους κόσμους) οφείλει να είναι σε μια γλώσσα που ομιλείται διεθνώς!!!

Σε καμία περίπτωση η Αγγλική ΔΕΝ οφείλεται στο ότι δεν έβρισκα Comic γραμματοσειρά στα Ελληνικά! Σε καμία!!

Τώρα για το καλτ, νομίζω ότι είμαι ήδη σε καλό δρόμο: The Goatfather, The silncer of the lambs, δε νομίζεις;; :-)

Lampros είπε...

Χαχα! Τα σπάει, συνέχισέ το!

Ναταλία είπε...

Είμαι περήφανη για σένα! :-) xxx
Συνέχισε!

eeVoskos είπε...

Σας ευχαριστώ, αλλά πως να συνεχίσει ο καλλιτέχνης μόνο με 3 σχόλια...;

+poulia είπε...

Με 6 γίνεται τίποτα;
Συνεχίζει;

eeVoskos είπε...

Σα να φαίνεται φως στο τούνελ! Κάπου ανάμεσα σε διπλωματικές, ορκωμοσίες, ποδόσφαιρα και λοιπά, υπάρχει και το κόμικ!