27 Φεβ 2008

Ο δεκάλογος του γύφτου

Ε, του "καλού" blogger ήθελα να πω! Εγώ πάντως είμαι κακός!


Μα γιατί ρε παιδί μου τέτοια μανία; Γιατί σε όλα να βάλουμε ταμπέλες; Γιατί σε όλα να βάλουμε κανόνες; Γιατί να πρέπει όλοι να είναι πολιτικώς ορθοί; Γιατί να είναι όλοι ίδιοι; Γιατί να είναι όλοι πρόβατα και να πάνε όπου τους λένε οι μεγαλοβοσκοί; Γιατί να πρέπει όλοι να ακολουθούν την ίδια ηθική. Και ποιος καθορίζει την ηθική του άλλου...;

Τα blog δεν είναι θρησκεία για να χρειάζονται 10 εντολές για να λειτουργήσουν. Τα blog δεν είναι αντικείμενα για χειραγώγηση. Τα blog είναι άνθρωποι. Ναι, είναι άνθρωποι. Το blog μου είμαι εγώ. Κι ο άλλος είναι το blog του. Ας αφήσουμε τις υποκρισίες. Κάθε εξωτερική παρέμβαση με στόχο τη σιγή ενός blog είναι λογοκρισία και θα 'πρεπε να διώκεται ποινικά.

Λεξικό για να μεταφράσετε το παρόν άρθρο (για όσους δεν παρακολουθούν ειδήσεις ή τις βλέπουν μόνο στο Star):
Viva la Revolución!

7 σχόλια:

Cybergoulion είπε...

Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ δεν μπορώ να είμαι πολιτικά ορθός, κουράζομαι, αν δε σας πειράζει θα καθήσω!

Cybergoulion είπε...

Και τώρα που το πρόσεξα, διαφωνώ με κάτι. Το blog μου δεν είμαι εγώ, είμαι πολύ περισσότερα πράγματα από αυτό. Το blog είναι κάτι που κάνω επειδή με ευχαριστεί, δε με προσδιορίζει όμως...

eeVoskos είπε...

Συμφωνώ. Εγώ δεν είμαι μόνο το blog, εννοείται.

Το blog είμαι εγώ = Το blog είναι δικό μου! Κανενός άλλου, όρθιου ή καθιστού! :-)

Ανώνυμος είπε...

Και αυτοι που δεν εχουν μπλοκ τι γινεται ρε παιδια?αυτοι δεν ειναι ανθρωποι?Εγω τι ειμαι τοτε?

Ανώνυμος είπε...

Τωρα εγινες ξαφνικα επαναστατης?????

Ανώνυμος είπε...

Hm, kati den katalavate kala.. O elegxos twn blog den einai 8ema politikhs or8othtas, alla prospa8eia elegxou diadoshs twn idewn.. H politikh or8othta sto olo 8ema eggeitai stis die8neis (tis eurwpaikes dld giati ths us einai allh fash) diata3eis pou aforoun thn eleu8eria tou logou k ths ske4hs, pou ka8istoun adynath th dhmiourgia sxetikou nomou opws provalletai apo ta MME teleutaia..
So keep up the good work!!

ps: k auto einai to 1o mou comm sto blog souuuuuuuuu

eeVoskos είπε...

@Φωτήξ
Επανάσταση:
[...]Εκδήλωση αντίθεσης σε ορισμένη κατάσταση που θεωρείται δεσμευτική, καταπιεστική ή παράλογη
[...]Πολύ μεγάλη, αξιόλογη καινοτομία, συνήθως βελτίωση, σε ορισμένο τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας


Το πρώτο σίγουρα αντιπροσωπεύει εμένα. Το δεύτερο κατά την ταπεινή μου άποψη ισχύει για τα blog γενικότερα, όσον αφορά την καινοτομία τους στον τομέα της ενημέρωσης.

Α, επίσης, θέλω να σου πω ότι, αν θες, έχεις blog! Το skaros.blogspot.com!!! Θα σου δώσω δικαιώματα administrator. Σου ανήκουν δικαιωματικά ;-)

@Faye
Μωρέ καλά καταλάβαμε. Αλλά να σου πω κάτι; Και το "politically correct" είναι σημάδι των καιρών, όπως η χειραγώγηση των νέων ΜΜΕ, των blog.

Καλώς ήρθες στη γιάφκα του βασανιστή προβάτων!