6 Ιουν 2006

Αυξάνεσθε και πλυθήνεσθε

...και πληρώσατε την γην και κατακυριεύσατε αυτή!


Οι 702 ξαναχτύπησαν, μόνο που τώρα έγιναν 729, ενώ οι άλλοι έμειναν μόλις 67! Τι μέλλει γενέσθαι όμως κανείς δεν ξέρει. Άλλωστε υπάρχουν άλλα θέματα να ασχοληθεί κανείς (τί αποδράσεις, τί δολοφονίες ανηλίκων). Που να μείνει χώρος/χρόνος να ακουστούμε.

Το γεγονός είναι ότι οι καταλήψεις συνεχίζονται, τα μαθήματα χάνονται και οι αρμόδιοι ...λούζονται! Το άρθρο αυτό όμως εδώ θα είναι όταν οι αγώνες πάψουν(;) και τα νομοσχέδια περάσουν, για να θυμίζει ότι η μαζικότητα είναι το επιθυμητό. Και για μένα μαζικότητα=λαϊκή συνείδηση. Όσο λοιπόν οι γονείς (μου) και οι υπόλοιποι εξωπανεπιστημιακοί βλέπουν στις καταλήψεις μόνο το χάσιμο της εξεταστικης, τότε το παιχνίδι χάθηκε.


ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!


Και ένα σχόλιο για τους "Α".
Οι "Α" είναι οι Αναρχικοί, οι Αντιεξουσιαστικοί, οι Ανεγκέφαλοι, οι Άχρηστοι, Αργόσχολοι, Ά(ν)εργοι που προσπαθούν πάντα να δείξουν την αντίθεσή τους στο σύστημα, γενικώς και ανεξαιρέτως, σπάζοντας ό,τι βρουν μπροστά τους σε κάθε πορεία. Για να είμαι δίκαιος, αυτή τη φορά ξύλο δεν έριξαν (αναφέρομαι για την ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ πορεία της Πέμπτης), αλλά οι 20-30 από αυτούς που προχωρούσαν δίπλα στους φοιτητές με τα κράνη και τα σπρέυ παραμάσχαλα προσπάθησαν τουλάχιστον να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Φώναξαν (λίγο), έγραψαν σε τοίχους και βιτρίνες (πολύ), πέταξαν αυγά (μερικά), κούνησαν λίγο τα κάγκελα του υπουργείου και έφυγαν μετά για να συνεχίσουν την υπέροχη ημέρα τους. >:-]

Αυτά! Θα επανέλθω με ρεπορτάζ από την επόμενη πορεία, εκτός κι αν σκεφτώ τίποτα άλλο πιο έξυπνο να γράψω! Α, θα βάλω και φωτογραφία μου! Να μην σας αφήσω παραπονεμένους!

Υ.Γ.: Η μέρα του θηρίου έφτασε (06/06/06) και ο κόσμος είναι ακόμα μια χαρά! (που λέει ο λόγος δηλαδή!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: