28 Ιουν 2006

Πάμε παραλία;


Τέτοιες φωτογραφίες βλέπω και μου 'ρχεται να αφήσω τα βοσκοτόπια της Θεσσαλονίκης! Το μυαλό μου ταξιδεύει πια μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές, στις παραλίες της Κεφαλλονιάς! Καλό καλοκαίρι!!

Υ.Γ.: Προς το παρόν... Ποσείδι σου ερχόμαστε!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάμε όλοι μαζί ...
σε μια παραλία....
Καλό καλοκαίρι βοσκέ...
Αχ κι εμείς όλοι πίσω στη ζέστη...

Καλά μπάνια...

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΛΟΓΩ ΦΙΛΤΑΤΕ ΒΟΣΚΕ ΠΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ...ΕΔΩ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΘΕΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΥΛΙΒ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ,ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΒΓΑΙΝΩ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΟΥΤΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ?ΠΩΣ ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΘΕΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΩΝ ΒΡΑΧΩΝ?
ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΦΙΛΙΑ!!!

Ο ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΣ!!!

eeVoskos είπε...

Χαιρετώ τους φίλους ΤΘ και πιλότο, καθώς και τους λοιπούς αναγνώστες!! Μόλις γύρισα από Ποσείδι!!! Ωραία φάση! 5 μερούλες μόνο(!) αλλά ήταν ό,τι πρέπει για να ξεφύγεις! Θα επιστρέψω σύντομα... ίσως και με φωτογραφία των διακοπών!!