4 Οκτ 2006

Μιαμ! Μιαμ! Μιαμ!

Επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει και νηστικός φοιτητής δεν διαβάζει, σας παρουσιάζω "το δείπνο του βοσκού"! Ένα γεύμα πεντανόστιμο, ελαφρύ (κάνει και για δίαιτα) και πάνω απ' όλα εύκολο στην προετοιμασία!


Υλικά
- 3 χοντρές (2 λεπτές αν είστε γυναίκα :-D ) φέτες ψωμί, κατά προτίμηση χωριάτικο
- 1 ντομάτα φρεσκοκομμένη από τον κήπο του σπιτιού
- 3 χοντρές (2 λεπτές αν είστε γυναίκα) φέτες κασέρι ντόπιο, από τα Τρίκαλα
- κόκκινο πιπέρι

Διαδικασία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 100 βαθμούς με το γκριλ αναμμένο για 3-4 λεπτά, δηλαδή ώσπου να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα! Απλώνουμε το κασέρι πάνω στις φέτες του ψωμιού. Εδώ είναι το μυστικό: πασπαλίζουμε το κασέρι με κόκκινο πιπέρι, το οποίο θα δώσει μια ωραία καυτερή και γλυκιά γεύση. Τι μένει; Α, ναι, η ντομάτα! Την κόβουμε σε λεπτές φέτες και την απλώνουμε πάνω στο κασέρι. Αν μείνει κανένα κομμάτι τo τρώμε ωμό (αν είστε γυναίκα το κρατάτε για την αυριανή σαλάτα)! Αυτό ήταν. Είναι έτοιμο για ψήσιμο. Βάζουμε τις φέτες σε ένα αλουμινόχαρτο -γιατί δεν θέλουμε να στάξει κασέρι και μετά να πλένουμε και τον φούρνο- και τις βάζουμε στον φούρνο, ψηλά για να ψηθούν γρηγορότερα. Σε 3 λεπτά θα είναι έτοιμες για να τις απολαύσετε! Μην ξεχάσετε μετά να σβήσετε τον φούρνο για να μην έχουμε ατυχήματα... Καλή όρεξη!

Υ.Γ.: Ναταλία το κίτρινο τραπεζομάντηλο θέλει πλύσιμο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έλα Στρατο, η Άννα είμαι!!Αν και δε σε βλέπω Εδώ στην Καλαμπάκα ποτέ δεν σε ξεχνάω!!!Και που είσαι το πρόβατο που θα σφάξεις να μην είναι και μεγάλο γιατί την τελευταία φορά που σε είδα πριν φύγεις για Θεσσαλονίκη σε είχα δει λίγο γεματούλη!!Αχ αυτά τα πρόβατα...Αχ, βρε βοσκέ!!