14 Αυγ 2007

Bya!

Με 1 σουβλάκι (με μπόλικο κρεμμύδι) στο ένα χέρι, 1 κομμάτι πίτσα στο άλλο και λίγες ώρες μετά την προβολή της καλύτερης ταινίας όλων των εποχών στο σινεμά, είπα να σας αποχαιρετήσω για τις "επίσημες" διακοπές μου! Πάνω-κάτω όλοι σχεδόν θα έχετε ακούσει που πηγαίνω. Η Μήλος με περιμένει κι αυτή είναι μια αμυδρή γεύση του νησιού που θα με φιλοξενήσει για 5 ολόκληρες μέρες!

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι θα ζήσω και τη μοναδική εμπειρία του καρβουνιάρη. Κυριολεκτικά όμως καρβουνιάρης: Θεσσαλονίκη-Αθήνα σε μόλις 7 ώρες!!! Ας όψεται που ήταν το μοναδικό μέσο που βόλευε ώστε να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας με την ελληνική ακτοπλοΐα. Η εναλλακτική άκουγε στο όνομα "Ibiza" και, μολονότι πολύ πιο άνετη, κρίθηκε οικονομικά ασύμφορη. 10 ψωροευρουλάκια θέλει μόνο ο ΟΣΕ. Θα σας πω αν τα αξίζει.

Τουλάχιστον δεν θα ταξιδεύω μόνος... ;-)

Καλά να περάσετε όσοι θα μείνετε μακριά από παραλίες και ακόμη καλύτερα όσοι αποφασίσετε να κάνετε καμιά εξόρμηση δροσιάς και μαυρίσματος! Να διαβάζετε το blog μου, να γράφετε κανένα σχόλιο και κυρίως να το προσέχετε σαν τα μάτια σας. Ρίχτε και κανένα σκουπισματάκι, ή έστω ένα ξεσκόνισμα στις γωνίτσες.

Αυτά από μένα! Θα τα πούμε (ελπίζω όχι) σύντομα!

Υ.Γ.: Η καλύτερη ταινία όλων των εποχών είναι φυσικά τα Transformers! Να πάτε να τη δείτε. ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: