1 Ιουν 2006

Νέα από το μέτωπο


Αν και λίγο πολύ οι φοιτητές κατάφεραν να δημοσιοποιήσουν τα αιτήματά τους (έστω και ως ...15ο θέμα των ειδήσεων), μόνο όσοι ήταν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται.

Δεν ήταν απλά μία ακόμη πορεία. 28 από τις 32 σχολές τελούν υπό κατάληψη και οι φοιτητές τους (αρκετές χιλιάδες) κατέβηκαν στους δρόμους φωνάζοντας συνθήματα και διεκδικόντας τα αιτήματά τους, ενώ παράλληλα ενημέρωναν τον κόσμο που εκδήλωνε την υποστήριξή του!

Ο βοσκός σε νεό ρόλο, αυτόν του δημοσιογράφου, μεταφέρει εικόνες από την πορεία, καθώς και δυο νέα συνθήματα, αρκετά ...ενδιαφέροντα!

"Μαριέττα Γιαννάκου τις καταλήψεις άκου
και ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει!"

"Φέρτε τη Γιαννάκου στο Πολυτεχνείο
να δούμε αν θα πάρει κάποτε πτυχίο!"

Θα επανέλθω με νέο άρθρο γιατί θέλω πολύ να σχολιάσω την παρουσία εξωφοιτητικών στοιχείων που είχαν στόχο μόνο να προκαλέσουν επεισόδια. Ευτυχώς αυτά αποφεύχθησαν, αν και απ' ότι άκουσα στην αντίστοιχη πορεία της Ξάνθης υπήρξε μεγάλη ένταση.

Προς το παρόν, πάρτε ένα βιντεάκι με το τεράστιο πανό που κρεμάστηκε απέναντι από τον Λευκό Πύργο και ένα ακόμη με την κατάληξη της πορείας στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Υ.Γ.: Μην σπεύσετε να σχολιάσετε τον τίτλο του άρθρου. Η ύπαρξη μετώπου υποδηλώνει σύγκρουση. Και σύγκρουση υπάρχει. Έστω και μόνο ιδεολογική κάποιες φορές...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μιλήσαμε λίγο σήμερα θα ήθελα να σου μεταφέρω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς από τους απανταχού αγωνιζόμενους βοσκούς.
Επίσης θα θέλαμε, όλοι εμείς το κοινό σου, να δούμε πολλές, μα πάρα πολλές φωτογραφίες του βοσκού εν δράσει.
Να φτιαχτούμε λίγο...

Lampros είπε...

Βγήκαν τα γίδια απ'το μαντρί και να δούμε ποιος θα τα σταματήσει τώρα!!

eeVoskos είπε...

Δυστυχώς τέτοιες φωτογραφίες δεν υπάρχουν πιλότε! Ήμουν βοσκός-δημοσιογράφος! Στην επόμενη πορεία θα γίνω βοσκός-μοντέλο και θα δεις φωτογραφίες μου :-Ρ

Ανώνυμος είπε...

Είναι ανάγκη να γίνει πορεία για να δούμε και καμιά σέξυ φωτογραφία σου;; Δεν μπορείς να αφιερώσεις ένα θέμα στο αγαπημένο μας θέμα;; Θέλουμε το βοσκό εδώ και τώρα αλλιώς θα γίνει κι άλλη πορεία!
Τέλος!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Mr.ritmo!!Είναι καιρός να δείξεις τις αγωνιστικές σου προσπάθειες με αποδείξεις(απαιτούμε φωτογραφία σου)!Αν δεν κάνω λάθος,η επόμενη πορεία θα γίνει πολύ σύντομα..φρόντισε λοιπόν να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες των θαυμαστών σου!!Άσχετο..καλό το νέο σου λογότυπο,αν και θα προτιμούσα τη γκλίτσα λίγο πιο καμπυλωτή!

eeVoskos είπε...

Χμ, αφού το ζητάει ο λαός (ψώνιοοοοο!) θα δω τι μπορώ να κάνω!
Θα (αυτο)φωτογραφηθώ και θα δείτε -τι θα πάθετε!

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός θα ήθελε και καμιά φωτογραφία που ο Αγαπημένος μας βοσκός δεν θα ήταν μόνος του. Ελπίζω η ADLIN ,που από ότι κατάλαβα γενικά συμφωνούμε, να συμφωνήσει και με το αίτημα του αρχηγόυ του club των vosko-fun! Χαίρε βοσκέ και μην ξεχνάς:
Υπάεχει κόσμος που αδημονεί για έστω και μιά φωτογραφία σου.