7 Οκτ 2006

Θέλω αυτοκόλλητα!

Δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρον θα το βρείτε, αλλά αυτός είναι(;) ο πιο γρήγορος τρόπος να δέσετε τα κορδόνια σας!! Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Ίαν!

Όταν ήμουν παιδάκι -τώρα μεγάλωσα!- προτιμούσα φυσικά τα αυτοκόλλητα! Τα κορδόνια τα έβρισκα ηλίθια. Δεν είχαν λόγο ύπαρξης για μένα! Μετά όμως ήρθαν αναπόφεκτα τα κορδόνια. Διάβασα κάπου ότι υπάρχουν εκατομμύρια διαφορετικοί τρόποι να τα δέσεις. Δεν ξέρω αν αυτός είναι όντως ο πιο γρήγορος. Ίσως ο πιο γρήγορος είναι αυτός που ήδη ξέρεις!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και γαμω...τις φάσεις!!!Πολυ πρώτο.Όντως πρεπει να είναι το πιο γρήγορο δέσιμο.Όμως μου κανει εντυπωση η σειρά των γεγονότων που γράφεις στο Blog σου (ή Blog μας καλυτερα!!!)...πρωτα το αφιερωμα στο γάμο του ξαδέρφού σου,μετά η προετοιμασια ενος δείπνου,στη συνέχεια ο τροπος εκμάθησης δεσίματος των κορδονιών.ΜΗΠΩΣ, μήπως λεω εγώ...έρχεται σιγα σιγά η ωρα να γινεις ο επομενος γαμπρός? ειναι ωραιο παντως να γνωρίζεις κάποια βασικα πραγματακιά.Γιατί όταν θα λειπει η βοσκοπουλα και θα είσαι μονος με το μικρο βοσκοπουλάκι θα πρεπει να το ταίσεις, να του δεσεις γρηγορα τα κορδόνια και να το περιποιηθείς.Όταν ο μικρος θα φωναζει ¨Πατέλα πεινάω...(κλαψουρίζοντας)¨ εσυ σαν σωστος και γνησιος βοσκος πρεπει να δράσεις γρήγορα και αποφασιστικα.ΕΥΓΕ βοσκέ.Έχεις κάνει πολύ καλή αρχή.Θες όμως εκπαιδευση και αρκετα μαθηματα.Συνέχισε τα πας καλα.

Υ.Γ.1:μυτιλήνη και Πετσοφά ΛΕΛΕΕΕΕ!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥΥΥ!!!ΓΚΑΣΜΑΔΙΑ!!!σε δυο ωρες φευφω με πλοίο και αυριο πρώι θα είμαι Αθήνα.

Υ.Γ.2: Εννοείται πως εγω θα βαπτισω το μικρο βοσκοπουλο πρώτος για να του κάνω δώρο ενα ολοκαινουριο κοπάδι προβατάκια.

Υ.Γ.3:οσο και να θες να γίνεις μπαμπάς,δυστυχως αυτα που ξέρεις δεν φτάνουν...θες να μαθεις πολλά ακόμη.

eeVoskos είπε...

Διαμαρτύρομαι γιατί τις τελευταίες μέρες διαπιστώνω στο blog μου μία συντονισμένη προσπάθεια που έχει στόχο να με κάνει ...μπαμπά!!

Ως υποκινητές αυτής της απεχθούς συμπεριφοράς απέναντι στο πρόσωπο του βοσκού, καταγγέλω τον βυσματούχο Λοχία (καλή διασκέδαση στη ΣΜΥ!) και τον Ασύρματο Πιλότο!

Παρακαλώ τα αρμόδια όργανα να επέμβουν αμέσως...

Όχι τίποτα άλλο, απλά μπορεί να παρασυρθώ και σε κανά 9μηνο να έχετε τρεχάματα όλοι σας!!!

:-ΡΡΡ