28 Αυγ 2007

Παράθυρο με θέα την καμμένη γη

Δεν θέλω να σχολιάσω το θέμα. Είναι επικίνδυνο να πάρει φωτιά και το blogάκι μου! Εξάλλου τα έχετε ακούσει όλα απ' όλους αυτές τις μέρες. Θέλω μόνο να δώσω μια άλλη όψη του μεγέθους της καταστροφής, από το διάστημα, για τους χρήστες του Google Earth. Το ψάρεψα εδώ και κάνοντας κλικ στη φωτογραφία προστίθεται ένας χάρτης στο GE με τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών και την εξέλιξή τους ανά μέρα.


Edit: Έλαβα ένα e-mail με το παρακάτω link, στον απόηχο της φωτιάς. Ένα πολύ καλοφτιαγμένο βιντεάκι. Αξίζει να το δείτε!
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=58121

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Ειναι ενα θεαμα μακαβριο και εξισου λυπηρο.Θαυμαζω ομως το μεγαλειο μας..μπορουμε μεσα σε μια στιγμη να καταστρεψουμε τα παντα χωρις δισταγμο και να γινουμε ρεζιλια των σκυλιων σε ολο το κοσμο,να γελανε μαζι μας και να μας αποκαλουν παλι τριτοκοσμικους.
ΕΛΕΟΣ!!!Ουτε ο Νερωνας δεν εκαψε τη Ρωμη σε τετοιο βαθμο.
Απο την αλλη εχουμε και το αλαλουμ των 3000ευρω=1 ψηφος.Πανικος στο μεγαλειο του.Που συμβαινουν αλλου τετοια θεαματα?Μονο στην Ελλαδα.Με πηραν τηλεφωνο χθες κατι φιλοι και συγγενεις απο Γερμανια και γελουσαν με τα χαλια μας.Ετρωγαν και ποπ κορν οταν μας εβλεπαν.

eeVoskos είπε...

Χαχα! Ποπ κορν και απέναντι το σπλάτερ! Και για πλάκα να το λες... είναι μακάβριο!

Unknown είπε...

Υ.Γ.:Μα δεν ειναι η ζηλεια για τα τσαρουχια σου...εχω και πολυ καλυτερα μαλιστα απο τα δικα σου.Απλα αντιπροσωπευω το συνολο εκεινο των ανθρωπων που ταλαιπωτησες και βασανισες για να βρεις...τι αραγε???απλα δυο τσαρουχια!!!(Μαλλον μιλανε τα 2-3 ποτακια που ηπια αποψε και τα4-5-6-7 σφηνακια).........................................................................................................................